sağol nizam birde şu çamurluk ağzını bulabilsek çok iyi olur. yakın zamanda arka çamurluk ağzını değiştiren oldumu aceba ? ben hiç bir acentede bulamadım.
Çıkmacılarda var ama çok para çekiyolar ya... Ben bile sağ ön direk ve alt etek istemiştim bursadan var demişti 250ytl istemişti benden... Dedim çok istiyorsun ben burdan o paraya komple kasa var onu alırım dedim... Adamda aynı şey abi bende sana kasa parçalayacam demişti ama o bana sadece o bölgeyi yollayacak gerisi gene ona kar kalcak onu söylüyorum herkezden bi kasa parasımı alacan gülüyodu....
Ön çamurluk alsan komple onun çamurluk ağzını kesip senin sorunlu yere aktarsan olmazmı....
motorda akşam geliyor, tamirciye oda toplar yarına felan. boyadan sonra takarız onuda.
taban galvaniz ile yapıldı dediklerine göre çüreme ömrü çok uzunmuş ve kaynağı zor ustamın canı çıkmış.
boya güzelde daha önce yapıldığında vernik atmadılar ve zamanla boya kendini bıraktı oda soğuttu kendini, üzerindeki renk ateş kırmızısı cila yapılınca çil çil parlıyor.
Şimdi benim boyadan attır diyecem sana ama boyacı ustan senide koşturmasın sonra sanayide 6 kat yedi benimkisi.... Otobüse ben bukadar boya atmadım deyip baya fırça yemiştim...