arkadaslar bu aleti gerçekten çok sewiyorum beni çok eğlendiriyor aracımda yapılan işlemler -15 jantlar - 5 lik yay - kat iptali -son susturucu -direk hava filtresi - ve bol bol sticker
Powertwchin orda görmüştüm galiba çünkü hayal mayal hatırlıyorum bu arabayı, jantlar ve yaylar baya güzel gösermiş arabayı, ama ben olsam stickerları sökerdim, kazasız belasız. Bu arada yayları 2. el mi aldın?
Powertwchin orda görmüştüm galiba çünkü hayal mayal hatırlıyorum bu arabayı, jantlar ve yaylar baya güzel gösermiş arabayı, ama ben olsam stickerları sökerdim, kazasız belasız. Bu arada yayları 2. el mi aldın?
evet abi ikinci el power techten aldım markası da eicbach galiba çok saolun
arkadaslar çok saolun güzel olan şeyler böyle güzel insanlarla daha da güzelleşiyor bu arada su an body kit çalışmalarına başlamış bulunmaktayım body kit yapılınca sökücem inşallah yazıları
body kit derken sanayi işi abartı bişeyler yapmazsın umarım, çünkü bu haliyle güzel duruyor
yaylarda benim eski yaylar olmalı.
yok çok ufak bi kanat evde iki tane çok kibar marşpiyerlerim var bi de öne incecik bişe düşünüorum arka tampona falan hiç dokunmııcam çok güsel çünkü arbanın kendi bodysi yaylar senin olabilir az mı kullanmıştın sen sooradan amortisörle beraber mi aldın abi