fay78
voskaven poyo (ardanın ağzından)
Otomobili: VW POLO 1.6 HB AC
Tuna AKYÖN
|
Kardeşim aramıza hoş geldin.Umarım merak edipte bulamadığın cevaplar sitemizde gizlidir.Aktif kalman dileğiyle....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaramanOgluUciBey
|
sirhotum öncelikle siteye hoşgedin hep vw muhabbeti ederdik yol boyunca ne güzel günlerdi... bana bir piknik sözün vardı hep beraber pikniğe gidecektik artık nasipse poloya;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirhot
SeRHaT
Gün gelicek benimde beyaz bir GOLFüm olacak:D:D
|
Eyvallah uci kardeşim...Yadigar kapının önünde istediğin zaman gideriz yine  .Satıyoz diye kullanmıcakmıyız ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
METiN
Otomobili: 1.7 DTİ
|
her zaman yanindayiz guzel kardesim, burdan 1 degil birsuru abin olur hic merak etme, ne gerekirse sor, her turlu yardim ederiz  Abicim mesajın iyi dileklerin ve yardımların için teşekkür ederim.Beni çok mutlu ettin.Benim bir abim yok belki ama burda sizlerin sayesinde bunun eksikliğini yaşıcağımı düşünmüyorum.Daha şimdiden bir çok abim olduğu kanaatındayım.Arabamın satışıyla ilgili araştırmalarım sürüyor.Buradanda duyurayım talip olan almak isteyen varsa görüşelim.Yine bi vwciye gitmesi beni mutlu eder.....
|
|
|
|
|
|
Her günüm cenaze, her günüm şehit Bunların sebebi birkaç it oğlu it Uyan Türk evladı uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan 
|
|
|
blue_polo
Otomobili: volkswagen polo 1.4 16v comfortline
blue_polo
|
kardeşim başın saolsun aramıza hoşgeldin araba çok güzel duruyo kazasız belasız inşallah 
|
|
|
|
|
|
blue_polo
|
|
|
kursadgolf
kursadgolf
Otomobili: gld 1
nesiller boyu golf
|
hoş geldin başın sağolsun 
|
|
|
|
|
|
GOLF LİFE
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
Serhat hoşgeldin kardeşim biraz geç oldu ama kusura bakma.Baban için Allahtan rahmet sizlerre sabır dilerim başınız sağolsun.Aracın maşallah çok güzel kazasız belasız cezasız keyifli sürüşler lakin kapakları sökmeni tavsiye ediyoum bende kardeşim.Aktif kalman dileğiyle iyi forumlar.
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
sirhot
SeRHaT
|
Yorumlarınız için tek tek teşekkür ediyorum.Sözde araayı yaz sonu satmayı planlıyodum ama şimdide kopamıyorum.Artık soranlara satılık bile diyemiyorum  Ben bu arabadan vazgeçemiyrum ve başka bir vwle takas olmadığı sürecede vazgeçemicem sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirhot
SeRHaT
|
ve beklenildiği gibi oldu; yine satmaktan vazgeçtim.Bu araba beni bırakmıyor bir türlü  Neyse kenarda köşede biriktirdiklerimle arabanın bikaç sorununu gidermeye çalışacağım.İlk işim lastik ve jant(muhtemelen orjinal kapaklardan olur)Marka konusunda önerileriniz veya fiyat konusunda bilgileriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum.İkincisi araba biraz sağa çekiyo gibi geliyor.Lastikleri değiştirdikten sonra onu da göstericem.Son olarak pasta cila bikaç boya işlemiyle hallolucak inş.Yine de önerileriniz olursa paylaşın bütçem doğrultusunda uygulamaya çalışırım.Şimdiden teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
Oktay
Otomobili: T 5 - 2 K
Passat cc gold coast
|
Lastikler 205/65/15 c 215/65/15 c
Michelin Agilis 81 serisi süperdir.Fiyatı diğer marka ve modellerin çok üzerinde,ama hakkını veriyor. Goodyear maraton ve Bristone 623--633 lü sariden uzak dur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
Otomobili: vw transporter t4
|
serhat kararını değiştirmene sevindim yardımcı olabileceğim birşey olursa herzaman hazırım bilgin olsun ayrıca benim t4 ün jant kapakları boşta kullanmıyorum ihtiyacın olursa haber ver
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirhot
SeRHaT
|
vallahi abicim ii olur.Senin kapaklar nasıldı.Burdaki kapaklara baktım pek beğenemedim istemeye istemeye alcaktım artık...Sağolasın Kemal abi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
|
resim göndereyim yarın bi bak bakalım hoşuna giderse otobüs veya kargoya veririm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirhot
SeRHaT
|
Abi imkanım olsa kaçıp gelcem.Senin de fikrini almak isterim.Orda rahat olur gibi geliyo senin tanıdıklar falan ama bu aralar pek mümkün değil sanırım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
|
serhat nasıl istersen aslında doğru söylüyorsun burada daha rahat olur ama sen bilirsin en fazla 2 günde hallederiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|