suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
hoş geldin aktif forumlar dilerim...yazın oralarda olacağım tanışmak ümidiyle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Aramıza hoşgeldin Oğuz  keyifli sohbetler bir Sportline üyemiz daha oldu Polocular çoğalmaya devam
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
suggestion
Oğuz
|
görüşmek tanışmak ümidiyle cem bey tşk:) *** tunç bey tşk hojbuldum:) diğer siteden biliyorum aracınızı  iyi forumlar sizlerede:)
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
sen tek silecek olarak mı kullanıyorsun resimde öyle görünüyor eğer öyle ise memnunmusun?
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
suggestion
Oğuz
|
yokyok kırılmıştı silecek bende ortaya aldırmıştım. arabayı ilk aldığım gün ön ve arka sileceğimi kırmışlardı  yaptırdım onu.sakın kullanmayın derim camda kötü iz bırakıyo ztn verim alamıosunuz
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
memlekette hain adam dolu geçmiş olsun iyi arabayı çizmemişler verdiğin bilgi için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
|
aynen öyle.şaslıyım eed kaskoda yok  rica ederim
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
METiN
Otomobili: 1.7 DTİ
|
Oguz'cum hoşgeldin kardeşim buradada olman sevindirici, güzel bilgi paylaşımlarından faydalanacagından emin olabilirsin Sportline çok temiz maaşallah, güle güle kullan birkez daha 
|
|
|
|
|
|
Her günüm cenaze, her günüm şehit Bunların sebebi birkaç it oğlu it Uyan Türk evladı uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan 
|
|
|
suggestion
Oğuz
|
Slm Metin abi. görüyorum seni böyle yeni girdiğim sitelerde(burası ve başka bikaç site daha) kendime güvenim geliyo forumlarda daha aktif oluyorum sayende nedense:D  tşk abi kendine iyi bak görüşmek üzere:)
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
iyi gaz verdin Metin' e tutabilene aşk olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
|
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Hoşgeldin. AFH çok hoş duruyor. Tam istediğim gibi. Hem beyaz, hem tek kapı, hemde sanruflu. Birde 98 olsaymış tadından yenmezmiş.
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Sinyaller amerikan A4'ler gibi yanık mı kalıyor? (Far yanındaki büyük sinyaller)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SPoRTeXHauST
O şimdi asker...
Otomobili: Golf IV
|
Ne görse tam istediğim gibi diyor ya  Beyaz Güvercin le birlikte hoş geldiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
birde böyle sinyallere taktı kafayı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|