nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
Eralp seni de alacaklar askere merak etme... :)
|
hoş geldin aramıza aracını güle güle kullan 3 şubatta bulusmaya bekleriz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umutsertan
Otomobili: Polo 97 6N 1.6 AUT AC 2K
|
Arkadaşlar hoşbulduk. 3 Şubattaki buluşma için bende problem yok görüşmek üzere. Çok teşekkür ederim herkeze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V
|
Dostum hoşgeldin birkez daha  Araban güzel görünüyor maşallah, kazasız belasız keyifli sürüşler.3 şubattaki buluşmaya muhakkak bekliyoruz, hem tanışmış görüşmüş oluruz hemde arabanı görmüş oluruz canlı canlı 
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
umutsertan
|
Oğuz Dostum benim  çok teşekkür ederim. 3 Şubat tarihinde kesin geliyorum zaten. Bu arada tüm yardımların için çok teşekkür ederim sana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
|
Rica ederim abi ne demek  kardeş bizim pololar zaten 
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
umutsertan
|
Aynen öyle  yanlız ben bişeye takıldım fikrini almak isterim ve diğer arkadaşlarımında. Ufak çaplı bir kaza yapmıştım. Panjur altı bıyık kırılmıştı. Bende arabamda yaptığım son değişikliklerden sonra. VW ambelmini kendim siyaha boyadım panjur renginde. Alt bıyığıda metalik siyah yaptım. Yakıştımı yakışmadımı kararsızım. Bununla ilgili bir kaç çalışma yapıp fikirlerinize sunacağım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
|
o bıyığı siyah yapınca hoş oluyor bence, senin aracınada yakışmıştır eminim  benimde aklımda var ilerki zamanlarda far kitinden sonra
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
umutsertan
|
Oğuz Dostum aklında olsun, far kiti v.b. görsel veya performans farklılıklar yaratmak istersen benim babamdan dolayı tanıdığım bir tuning'çi var belkide duymuşssundur ismini Yıldız Tuning hem Ahmet abi Hemde Ediz abiye gidip güzel fiyatlarla isteğin şeyleri yaptırırız. World ve Bonus kartada 4 taksit olayı mevcut. Babam sağolsun hala gelmiş geçmiş en büyük BMW ustasıdır. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umutsertan
|
Ben sonar aldım abi gayette memnunum  Sonar markayı taktırırken tek yapılması gereken şey far iç çerçevesini slikonlatmak  istersen gideriz fikir edinirsin veya benim arabada görür sonra yorumunu yaparsın. Nasıl istersen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
|
Biliyorum sonar olsun fk olsun ok güzel farlarda ben önce powerlokk diyorum  ya bi tanıdık, akraba, tırcı tanıdığım olsa almnyada hiç sorun olmadan getiririmde uff 
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
umutsertan
|
Haklısın fiyatlar arasındada gerçkten çok fark var. Ama bakalım bir araştırma yapıyım senin için bu ara Almanyaya gidip gelicek olan varsa gönderdiğin linlteki şekilde bir far ayarlamaya çalışalım sana  sıkma canını bulunur illaki bir çözümü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
|
Çok sağol patron  aslında fiyattanda değil hani bi şekilde alırım ama yok malesef
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
aras_ay
ibrahim yayar