aramıza hosgeldın..aracın bencede cok dırı ve temız duruyor.. allah kaza bela vermesın.. fakat amele yorumuna katılmadıgımı belırtmek ısterım..zıra benım aracım o amele dıye tabır ettıgın bı body kıt'e sahıp
Bende aracıma aynı şekilde birşeyler yapmayı düşünüyorum ileride kısmetse ama bende o yoruma katılmıyorum.Herkesin zevki ayrıdır.Kimisi aracını orjinal sever,o şekilde kullanır.Kimisi ise sınırları zorlar,aracını baştan aşağı değiştirir.Arkadaş herhalde ağzından kaçırmış.olur öyle şeyler.
Sayın corrado ve firestar arkadaşım bu işler bir sanat ve ben güzel ve görsel olandan yanayım ve tabiiki bu benim kişisel fikrim ben sizleri tenzi ederim yani ben burda gördüğüm bir araba için konuşmuyorum yurtdışı sitelerindede var bu bahsettiğim aşırı derecede bodykit uygulanmış şişirilmiş orjinalinin çok çok dışına çıkıp o efsane cümlesini haybeden yazmadım gerçekten bu araba avrupada amerikada fan clubleri olan bi araba.sonuçta amaç farklı olmak ise yapılan modifiyeler bunlar.Yaniii belki benim yada sizin arabanızdan binlerce var ama bi noktada farklı olmak lazım saygım sonsuz.Dileyen istediğini yaptırabilir.. Demişler ya her yiğidin yoğurt yiyişin farklıdır...İkinizin arabasıda çok güzel hepside emek verilmiş zaman verilmiş ve para harcanmış araçlar.Ve ben emeğe saygı duyarım.Ve Başarılar dilerim.
aramıza hosgeldın..aracın bencede cok dırı ve temız duruyor.. allah kaza bela vermesın.. fakat amele yorumuna katılmadıgımı belırtmek ısterım..zıra benım aracım o amele dıye tabır ettıgın bı body kıt'e sahıp
Senin body kit amele değil abi. Gayet estetik ve yakışan birşey. (Dipnot : Panjur değişmedimi abi )
Yaniii belki benim yada sizin arabanızdan binlerce var ama bi noktada farklı olmak lazım saygım sonsuz.Dileyen istediğini yaptırabilir.. Demişler ya her yiğidin yoğurt yiyişin farklıdır...
zaten bı ats jantım vardı.15'' 9 ofset normalin üstü bir ölçü.205/50 lastiğe takınca çamurluktan yaklaşık 3 parmak dışarı taştı.Haliyle çamurluğuda sürtmeye başladı.Arkaya biri oturunca komple sürtmeye başlıyodu kasiste,virajda yedi lastikleri..Bende çıkardım şimdiki üstündekileri taktım.Amacım çamurlukları genişletip kullanmaktı ama kısmet olmadı..