corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
aramıza hosgeldın..aracın bencede cok dırı ve temız duruyor.. allah kaza bela vermesın.. fakat amele yorumuna katılmadıgımı belırtmek ısterım..zıra benım aracım o amele dıye tabır ettıgın bı body kıt'e sahıp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Bende aracıma aynı şekilde birşeyler yapmayı düşünüyorum ileride kısmetse ama bende o yoruma katılmıyorum.Herkesin zevki ayrıdır.Kimisi aracını orjinal sever,o şekilde kullanır.Kimisi ise sınırları zorlar,aracını baştan aşağı değiştirir.Arkadaş herhalde ağzından kaçırmış.olur öyle şeyler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mk1driver
|
Sayın corrado ve firestar arkadaşım bu işler bir sanat ve ben güzel ve görsel olandan yanayım ve tabiiki bu benim kişisel fikrim ben sizleri tenzi ederim yani ben burda gördüğüm bir araba için konuşmuyorum yurtdışı sitelerindede var bu bahsettiğim aşırı derecede bodykit uygulanmış şişirilmiş orjinalinin çok çok dışına çıkıp o efsane cümlesini haybeden yazmadım gerçekten bu araba avrupada amerikada fan clubleri olan bi araba.sonuçta amaç farklı olmak ise yapılan modifiyeler bunlar.Yaniii belki benim yada sizin arabanızdan binlerce var ama bi noktada farklı olmak lazım saygım sonsuz.Dileyen istediğini yaptırabilir.. Demişler ya her yiğidin yoğurt yiyişin farklıdır...İkinizin arabasıda çok güzel hepside emek verilmiş zaman verilmiş ve para harcanmış araçlar.Ve ben emeğe saygı duyarım.Ve Başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
aramıza hosgeldın..aracın bencede cok dırı ve temız duruyor.. allah kaza bela vermesın.. fakat amele yorumuna katılmadıgımı belırtmek ısterım..zıra benım aracım o amele dıye tabır ettıgın bı body kıt'e sahıp
Senin body kit amele değil abi. Gayet estetik ve yakışan birşey. (Dipnot : Panjur değişmedimi abi  ) Arkadaşın dediği amele işi böyle olsa gerek.  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mk1driver
|
Aynen öyle yani dedim ya göreceli bi iş bu tarz,renk şekil herşey istediğine göre ben sadeciyim bak şu resimdekine buna kim ne diyebilir mesela?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mk1driver
|
ayrıntıların güzelliğine baak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mk1driver
|
buda var bunun yanında yorumsuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Yaniii belki benim yada sizin arabanızdan binlerce var ama bi noktada farklı olmak lazım saygım sonsuz.Dileyen istediğini yaptırabilir.. Demişler ya her yiğidin yoğurt yiyişin farklıdır... Evet aynen öyle.atasözü herşeyi anlatıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Zevkler ve renkler olayı. Kaliteli işçilikle herşey güzel gözükebiliyor. Sonuçta hepimiz zevk sahibi insanlarız, 18 19" krom jant takmıyoruz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erhan
|
mk1driver, eski tip bi bbs jant yada ats ler gayet güzel durur mk1 inde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
 bütün olay bu işte harika bir mk1
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
spy
PitBull
|
Zevkler ve renkler olayı. Kaliteli işçilikle herşey güzel gözükebiliyor. Sonuçta hepimiz zevk sahibi insanlarız, 18 19" krom jant takmıyoruz.  18 krom takmıstım ben 1 günlügüne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Çıkartmışsın ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spy
PitBull
|
yakısmadı ki  bi de cok hantal olmustu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|