handsome_8222
Otomobili: Polo Classic
|
turuncu sinyaller kırmızı renkle uyum sağlıyor  tabii seninki beyaz ondan daha şık durur  gerçi denemek lazım nasıl durur acaba...
|
|
|
|
|
|
Belki; belki senin belkilerin hiç olmadı.....
|
|
|
|
|
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: Bi süre yok..
Pre-tuned in Deutschland :)
|
Bi tavsiye daha ön sinyaller hala sarıysa beyaz olanlarıyla değiştir.Daha şık ve modern duruyor.Ben öyle yaptım 40 YTL'ye halledersin.
+ 1967
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
handsome_8222
|
lpg den vazgeçtim az binicem ama öz gezicem. ilk olarak jant düşünüyorum. momo wrs veya gtr düşünüyorum. fakat şu anda orjinal jantlar var ve ölçülerden hiç anlamıyorum. 17' çok güzel duruyor fakat kimse tavsiye etmiyor. 15 veya 16' düşünüyorum. jant ve lastik değiştirdikten sonra yaylarıda değiştirmem gerekirmi ? bu arada yaylarıda değiştirince aracın konforunda degisme olur diye duymuştum. kısacası yay değiştirmeden bu jantı taksam kaç inç. takmam gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POLORİ
Otomobili: POLO CLASSİC AUT
|
Abartılı bir modifiye işine girmeyeceksen yaylarla oynama derim.Konfordan kaybedeceğin aşikar.Türkiye yolları da malum. Bendekiler 15' jant.16' de takılabilir; ama 17' in konforu bırak güzel görünebileceğini bile düşünmüyorum.Şekil olarak da 5 kanatlı yani yıldız şeklinde olanlardan (belki resmini koyduğun gibi olabilir) tavsiye edebilirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
İstanbuldayım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handsome_8222
|
öneriler için teşekkür momo wrs niyetine girdim. lastiklerin ömrünü tamamlamaya çalışıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handsome_8222
|
evet arkadaşlar 2000 model polo classic 1600 75bg aracım 45.000 bakımından sonra 100 km de 7.69 litre benzin yaktı. pazar günü fulledim depoyu. köye gidip geldim 70 km 30 km yide şehiriçinde gezdim. sizce nasıl? (gayet sakin kullandım)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POLORİ
Otomobili: POLO CLASSİC AUT
|
Aşağıdaki veriler fabrika verileri...Buna göre iyi denebilir.
Motor Hacmi (cc) 1598 Silindir Sayısı 4 Beygir Gücü (BG/d/d) 75/4800 En Yüksek Tork (Nm)/(d/d) 135/2800-3600 0-100 km/s hızlanma 13.3 Son Hız (km/s) 170 Yakıt tüketimi (100 km'de)* Şehir içi (litre) 9.9 Şehir dışı (litre) 5.6 Ortalama (litre) 7.2 Ağırlık (kg) 1040 Dingil mesafesi (mm) 2407 Uzunluk (mm) 4137 Genişlik (mm) 1632 Yükseklik (mm) 1418 Bagaj Hacmi (litre) 455 / 762
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emirhan vr6
emirhan vr 6
Otomobili: vw vento nissan terrano
|
hoşgeldin abi polo classic cok güze araba bizde de var kazasz belasız kullarnırsın inşllh kilometresinide cok begendim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sortie34
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green 6N
Sıkıntım yok tek derdim 16V ...
|
evet arkadaşlar 2000 model polo classic 1600 75bg aracım 45.000 bakımından sonra 100 km de 7.69 litre benzin yaktı. pazar günü fulledim depoyu. köye gidip geldim 70 km 30 km yide şehiriçinde gezdim. sizce nasıl? (gayet sakin kullandım)
H.Arnavut köyemi gittin hemşerim?
|
|
|
|
|
|
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
|
|
|
handsome_8222
|
yok azatlı köyüne gittim ama bu hafta sonu arnavut köye gidebilirim şenlik varmış orda bacanak gelecekmiş bakalım hayırlısı... sağolasın emirhan zaten aracı km si yüzünden aldım... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handsome_8222
|
maksimum tork 2800/3600 devir deniyor. bu devirde en az benzini tüketiyor diye biliyorum. gerçi ben genelde 2000 ile 2500 devirleri arasında gidiyorum. 2800 ve yukarsında sanki bağırıyo gibi geliyo araba. 2500 de vites yükseltmek normal mi? yoksa 3000 e kadar çıkayı mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KOÇ:)
|
Öncelikle hoşgeldiniz.Benimde bildiğim en iyi ara 2500-3000 kazasız belasız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handsome_8222
|
bu jantın markasını bilen var mı? bu arada benim lastik ölçüleri 185/60/14'. sadece jantlarımı değiştireyim(14') yoksa 15' mi yapayım (195/50/15') leylek gibi olmasından korkuyorum. momo ların 14 veya 15' ine rastlayamadım. rastlasamda çok pahalı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HellHound
Muharrem
|
Modelini tam olarak bilemiyorum ama markası Alessio olması lazım(bunlar değilsede bunun aynısı bir modeli var)Fakat 14 kesinlikle böyle gösterişli durmaz en azından 15" derim tekrardan:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|