Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: Bi süre yok..
Pre-tuned in Deutschland :)
|
Gayet güzel bence 
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
aaa benim motor dan 
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Abdullah abimizin aracı güzeldir. Buluşmada görmek nasip oldu. Gerçekten gidişide çok sağlam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barthez
ABDULLAH
Otomobili: golf 2 gl
|
teşekkür ederim arkadaşlar buluşmadaki bütün araçlar güzeldi  gidişinin iyi olması arabanın motorunun iyi durumda olmasından herhalde acaba motor daha önce açılmışmı bilmiyorum belkide orjinal durumdadır bunu nasıl anlıyabiliriz araba 160.000 km de yardımcı olursanız sevinirim 
|
|
|
|
|
|
golf 2 gl
|
|
|
|
ramcho®
|
senle aynı motoru kullanıyoruz benim aracım hiç motor yapılmadan 320 000 km gibi bi yol yapmişti ben söktüp komple yeniden motor yaptırdım eğer araç da üfleme yoksa sabahları tek marş ile çalişiyorsa yüke bindiği anda vapur bacası gibi duman atmıyosa yağ yakmıyosa bi sorun yok demektir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
ben şu an 300000 deyim...ama sanırım artık 
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
warlock
|
H.G allah kazasız belasıs kullanmanı nasip etsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
Abdullah abi kazasız belasız abi aracın guzel zaten oturdum sürücü koltuğunada muahbbet etik beraber iyiki gelmişsin abi buluşmaya bak neler neler kaçırdı gelmeyenler... 
|
|
|
|
|
|
 vwtr.net ile yönetim anlayışı değişene kadar hiçbir ilgim kalmamıştır...
|
|
|
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: Bi süre yok..
Pre-tuned in Deutschland :)
|
Valla çok şey kaçırdım 
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
barthez
ABDULLAH
|
yanıtlar için sağolun allaha şükür motorda herhangi bir aksaklık yok ama merak ediyorum acaba motor orjinal durumdamı yoksa rektifiye yapılmışmı bunu nasıl anlayabilirim sabah çalışma problemsiz motor üflemiyor rampadada çekişi lpg li kullandığım halde çok iyi ha birde öncede yazmıştım arka amortisörlerin acil değişmesi lazım onla ilgili tavsiyeleriniz nedir 
|
|
|
|
|
|
golf 2 gl
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
çok güzel görünüyor maşallah  rengide, ön karlık çok yakışıklı kerata  kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. ne kdr güzel çocukluk sevdasına kavuşması insanın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wolkan
wolkan
Otomobili: 91golf GL 1.6
|
Merhabalar arkadaslar, aynen bende arkadasimiz gibi cocuklugumdan beri hastasi oldugum golf e bu sene ocak ayinda kavustum, bir süre cok ama cok sevdigim 68 model tosbacigimla yasadim, simdi 91 model 1.6 golf GL sahibiyim arabamdan cok memnunum. Ayrica forumu cok verimli ve düzeyli buldugumu belirtmeliyim. Golf seven insanlara tamda yakisan bir sohbet ortami yaratmissiniz. Sizlerle bilgiler paylasmak cok guzel olacak ogrenemek istedigim cok sey var,herkese tekrar merhaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barthez
ABDULLAH
|
evet dostlar uzun bir ayrılık oldu şubattan beri forumda içersinde aktif değildim ama hayalet üye olup aşağı yukarı sohbetlerinizi takip edebildim.Maalesef arabamızı yaşadığımız kriz dönemlerinde elden çıkarmak durumunda kaldık içim cız etti ama sağlık olsun son 3 aylık dönemde iyi bir ilaç firmasında iş buldum firma beni adapazarı organize sanayide fabrikasına tayin etti sapanca kırpınarda güzel bir villa tuttular 1 haftadan beri adapazarlı olduk buralar çok güzel tam benim arabaya göre durumlarımı anca toparladım arabayı sattık dedim'ye %99 geri alıcam şimdi bankayla görüşüyorum satışı vermemiştim arabayı verdiğim kişide müşteri bulamadı ruhsatta benim üzerimde hala ve şimdiki sahibi arabanın eksiklerini gidermiş yani cillop gibi olmuş 7250-7500 arası verip alıcam benim 5/10 sene işimi görür eve internet bağlıcam bundan sonra daha aktif olucam hepiniz kalın sağlıcakla 
|
|
|
|
|
|
golf 2 gl
|
|
|
|
ramcho®
|
git al abdullah abim benim ben sattım gerçi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
Abi hoşgeldin..Araba umarım geri döner en kısa zamanda çünkü gerçekten çok yakışıyorsunuz  görüşmez üzere 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|