Nizamım maşallah aslan gibi duruyor alet.Herşey süper görünüyorda şu jantlara bi çözüm bulmalıyız en kısa zamanda kazasız belasız keyifli sürüşler kardeşim
katılıyorum mete abinin jantlar gibi bişey deli olur rengi çok hoşuma gidiyor hele bide limonlu arap sabunu ile yıkayınca gözler üstümüzde...
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
hocam sağolasın valla bende ibretle bakıyorum bunlara bide söyle bi durum var aracı babamla paylasınca bişey yapamıyorum ikincisi babamın kullanım alanı meyhane tarzına yakın böylede iyi oluyor bakalım passatı babama bırakıp mk1 veye 2 almak istiyorum ama passat işte passat gecen 170 km gördüm sol şeritte
Nizam bunları geç bunlarda AUDİ 200 lerde kullanılan 5 silindirli makinalar var en az 160-180BG çıkartıyolar... Ama ne sölim sağlam makinadır 5 silindirler hele bide turbosu varsa 2 tonluk kasayı bile titretir... Bi zamanlar AUDI 200 turbomuz vardı inanırmısınız o koca kasa nasıl şahlanırdı....
O motoru, mk1 alsın ona koyarız. Sonra o lastikler bile yetmez valla.
İbo sığmaz o motor mk1 lere.. Komple kesme biçme yapılması lazım kaput altına ama VR6 dan daha sağlam makinalar orası ayrı... Bizim AUDI 200 turbo 86 modeldi 280km kadran vardı ve standart hali ile 265 KM yi kadranında bizim enişte göstermişti ona... Ve inanırmısınız bir tofaştan az yakan bi makina idi...
Hadi yapta görelim sıkıyosa.... Ha bu arada üstteki resimde sol tekerin kamberi kaçık gözüküyo baktır ona.. Bu araca takacan 17" jant sonra orjinal tampon uzatması ve yan etek sonra yemede yanında yat...
Hadi yapta görelim sıkıyosa.... Ha bu arada üstteki resimde sol tekerin kamberi kaçık gözüküyo baktır ona.. Bu araca takacan 17" jant sonra orjinal tampon uzatması ve yan etek sonra yemede yanında yat...
sol teker çekiyor zaten yapılacak pazartesi sıkıyorsa derken ... sıkıyor ama işte
Nizam bizim buraya baban falan gelmedi demi... Dün akşam motoumla eve giderken önümde vardı aynı renk aynı jant ama plakaya dikkat etmedim senin peder araba ile butarafa firar etmedi demi....
Nizam bizim buraya baban falan gelmedi demi... Dün akşam motoumla eve giderken önümde vardı aynı renk aynı jant ama plakaya dikkat etmedim senin peder araba ile butarafa firar etmedi demi....
yok abi babam balıkesire araba ile gelecek kadar usta değil ki yolları karıstırır 34 y plaklı ise beykozda ikizi var bizim arabanın o olabilir abi bu arada kamber dediğimiz ne oluyor abi ?