megane hıc kucumsenecek araba deıl soylıyeyım 1.6 16 v 110 hp benı rolıngte 3 vıtesın ortalarından sonra gecıyor e bırazda yılların yorgunlugu var arabalarda 83 yılında 112 hp olan golf 2007 yılında bence daha dusuktur ama tabııkı projeler var hemde cıddı ve koklu bu işlemlerı yapınca f7r megane ıle gıderım herhaldı
1982 MK1 EG GTİ 1986 MK2 EV GTİ 1983 MK1 DX GTİ MY LİFE GOLF GTİ
ugru senin araba bastan sona manuel bi motor ama reno öyle değil bastan sona elektornik destekli bu konuda sana katılıyorum ama sorsan elektronik mi hayır her zaman safkan motor.....
460 gün 60 hafta 11040 saat 662.400 dakika 39.744.000 saniye 460 gece 460 gündüz...
Askerlik...
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
Teşekkürler. Hem rolling yaptığın, hem de video 'ya çekip bizimle paylaştığın için. Megane'yi bayağı kasmışsın, fena yırtıyor kendini kalkışta belli Araçlarmızın yorgunluğu kendini her şartta az çok belli ediyor ama güzel ve temiz bir restorasyon ile bu ufaklıklar kendine gelir, buna yürekten inanıyorum. Bu tarz videoların devamını beklerim
Teşekkürler. Hem rolling yaptığın, hem de video 'ya çekip bizimle paylaştığın için. Megane'yi bayağı kasmışsın, fena yırtıyor kendini kalkışta belli Araçlarmızın yorgunluğu kendini her şartta az çok belli ediyor ama güzel ve temiz bir restorasyon ile bu ufaklıklar kendine gelir, buna yürekten inanıyorum. Bu tarz videoların devamını beklerim