MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
|
|
|
|
|
|
1982 MK1 EG GTİ 1986 MK2 EV GTİ 1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ
|
|
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
|
|
|
|
|
|
1982 MK1 EG GTİ 1986 MK2 EV GTİ 1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ
|
|
|
G60
GTI 16V
Otomobili: VayManyakNaber
|
En güzel demeyelim, arkadaşlar alınabilir. Herkesin zevki ayrı, herkesin arabası kendine güzel diyelim daha hoş olur.  Satılık ilanları vardı sanırım DX motor değerli bir araç. Kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin Allah. Bu arada bu araçta mı senin? MK-II biliyorum ben. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
COK HAYALINI KURMUSTUM BUGUN ITIBARIYLE ARTIK BENIM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Hayırlı olsun.  MK-II fazla geliyosa şimdi talibim. :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
maşallah güzel bir mk1 güle güle kullanın 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
ARDAcan
O şimdi asker...
|
masallah ya ne diyim alanada satanada hayirli olsun cok sevindim  bende ilanini gormustum bizden birine gitmesine  kazasiz belasiz insallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
sağolasın, bu sıteye bu araba gercekten yakıstı , aslında bır stıcker bastırsak yapıstırırdık arabalara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
mk 2 yı hesaplı vercem atsler harıc 7 ye hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Mesajını tam anlamadım düşük cümle olmuş ama, Sticker'larımız var zaten. Yollarsan adresini bana özel mesaj olarak. Sanada sticker yollayım. Pazartesi toptan göndericem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erhan
|
maşallah, hayırlı olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
bu araba gerçekten çok güzel ve orjinal...satılıkta olduğunu bilsem almayı düşünrdüm heralde.motoru açılmamış ve 2oo.ooolerde diye biliyorum kazası yok biliyorum(yaklaşık 1 sene öncesinin bilgileri) ne kdr doğru hatırlıyorum bilemiycem..kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
araban hayırlı olsun güle güle kullan
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
tesekkur ederım araba ha bu araba gerçekten çok güzel ve orjinal...satılıkta olduğunu bilsem almayı düşünrdüm heralde.motoru açılmamış ve 2oo.ooolerde diye biliyorum kazası yok biliyorum(yaklaşık 1 sene öncesinin bilgileri) ne kdr doğru hatırlıyorum bilemiycem..kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun...
tesekkur ederım suanda 188 000 de halen daha orjınallıgını koruyor ben yurt dısındada baktım boylesı yok vede mermı gıbı umarım sende bulursun bu arada yakın zamnlarda ankaraya cok temız bır pırellı gti satıldı kırmızı haberın olsun kım aldı bılemıyorum ama bızım burdan bır abının kardesıydı benım gorme fırsatım olmadı anlatanlar cok guzel oldugunu soyluyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|