MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
ısmım uğur tanısmak dileğiyle
|
|
|
|
|
|
1982 MK1 EG GTİ 1986 MK2 EV GTİ 1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
Otomobili: vw transporter t4
|
gerçekten güzelmiş araban allah kaza bela vermesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musa
Otomobili: mk-I
|
arban gerçekten güzel allah kem gözlerden korusun:) bence fk farlar her mk1e lazım...ayıptr sorması kaça oldınn?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
arban gerçekten güzel allah kem gözlerden korusun:) bence fk farlar her mk1e lazım...ayıptr sorması kaça oldınn?
tesekkur ederım yaklasık 300 ytl yı buldu
|
|
|
|
|
|
1982 MK1 EG GTİ 1986 MK2 EV GTİ 1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
bu arada taklıtlerınden sakının şubemiz yoktur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
bu arada taklıtlerınden sakının şubemiz yoktur  Reklamları da izledik, hadi bakalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warlock
|
bu arada taklıtlerınden sakının şubemiz yoktur  Valla seninki tek sanıyodum tr de ama geçen akşam seninkinin aynısının yolunu kestim oda 1,8 DX ve 15" 7j ATS CUP lu bursa plakalı oda kımızımı kımızı tek farkı onda tamponlar 80 sonrası EU... Baya bi sohbet ettik ve sohbetin arasında abi sakın sende jantları isteme demesiydi gursel arkadaşın... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
Valla seninki tek sanıyodum tr de ama geçen akşam seninkinin aynısının yolunu kestim oda 1,8 DX ve 15" 7j ATS CUP lu bursa plakalı oda kımızımı kımızı tek farkı onda tamponlar 80 sonrası EU... Baya bi sohbet ettik ve sohbetin arasında abi sakın sende jantları isteme demesiydi gursel arkadaşın...  cok merak ettım bursaya sureklı gıderım hıc rastlamadım uye olur umarım sıteye tanısırız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warlock
|
Kendisi Kaportacıymış arkadaşın.. Arabayı güzel ve temiz tutmuş çok uzun yıllardır hep VW kullanmış ve VW hayranı yanına uğrayınca fotolarını çekicem aracının. Aslında Bursada çok fazla sayıda GTI var ama bilinmiyor sanayisine her gittiğimde başka baika golf ler denk geliyor bana...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
bende tanısmak ısterım bursanın neresınde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warlock
|
Ayak üstü muhabbet ettim kendisinden tel no aldım gelince mutlaka uğra dedi tarif ettiğine göre yeni terminale giden yol üzerinde bir yerdeymiş 27 sinde bursaya mecburi gidişim var ozaman muhakkak uğrayacam VW cilerle buluşmadan ve tanışmadan olmaz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
 iki kıta arasındakı huzur burda olsa gerek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
onsekiz at, onaltı valvit
|
maşalah çok sıkı çıkmış resimde. kaza bela vermesin allah.
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)