En güzel demeyelim, arkadaşlar alınabilir. Herkesin zevki ayrı, herkesin arabası kendine güzel diyelim daha hoş olur.
Satılık ilanları vardı sanırım DX motor değerli bir araç. Kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin Allah. Bu arada bu araçta mı senin? MK-II biliyorum ben.
Mesajını tam anlamadım düşük cümle olmuş ama, Sticker'larımız var zaten. Yollarsan adresini bana özel mesaj olarak. Sanada sticker yollayım. Pazartesi toptan göndericem.
bu araba gerçekten çok güzel ve orjinal...satılıkta olduğunu bilsem almayı düşünrdüm heralde.motoru açılmamış ve 2oo.ooolerde diye biliyorum kazası yok biliyorum(yaklaşık 1 sene öncesinin bilgileri) ne kdr doğru hatırlıyorum bilemiycem..kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun...
bu araba gerçekten çok güzel ve orjinal...satılıkta olduğunu bilsem almayı düşünrdüm heralde.motoru açılmamış ve 2oo.ooolerde diye biliyorum kazası yok biliyorum(yaklaşık 1 sene öncesinin bilgileri) ne kdr doğru hatırlıyorum bilemiycem..kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun...
tesekkur ederım suanda 188 000 de halen daha orjınallıgını koruyor ben yurt dısındada baktım boylesı yok vede mermı gıbı umarım sende bulursun bu arada yakın zamnlarda ankaraya cok temız bır pırellı gti satıldı kırmızı haberın olsun kım aldı bılemıyorum ama bızım burdan bır abının kardesıydı benım gorme fırsatım olmadı anlatanlar cok guzel oldugunu soyluyorlar
1982 MK1 EG GTİ 1986 MK2 EV GTİ 1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ