ozmo
96 Polo 1.6
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
jant senin dediğin gibi değişmelik  kazasız belasız kullanasın sağlam boya filan biraz tanıtırsan iyi olur. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
çok guzel kazasız belasız kullan ozmo...
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
ozmo
96 Polo 1.6
|
valla geçen fırtınada kaputa digitürk anteni düşmüştü kaput boyandı ufak tefek çürükleri çizikleride vardı onlarıda yaptırınca ister istemez bir kaç parça boyandı ama değişeni yok çok şükür.aracın motorunda sorun yok şu an 120.000 km'de motora motor silk borik asit atmıştım aldığımda sanırım bayada sorun çıkarmayacak gibi gözüküyor.boya yapıldıktan sonra cilasını yaptım araç o yüzden çok parlak gözüküyor açıkcası tam keyifle binilir duruma geldi biraz vakit bulursam içiylede uğraşmaya başlayacağım direksiyonu değiştirmeyi spor direksiyon almayı düşünüyorum koltuklara kılıfta yaptırmayı düşünüyorum sonrasına bakacaz artık para oldukça bir şeyler yaptırmaya çalışacağım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
motora motor silk borik asit atmıştım aldığımda
bu nedir ozmo bide ismini öğrenebilrsek ? daha iyi olcak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
koltuklara kılıfta yaptırmayı düşünüyorum sonrasına bakacaz artık para oldukça bir şeyler yaptırmaya çalışacağım.
bizim araca yaptırmıstık bizim orda psikopat bir kaplamacı var, orjinal koltukların şeklinde krem rengi kaplama yaptı arabanın goruntusu değişmişti ama kılıf oldugu için çok uzun sure dayanmıyor..
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
ozmo
96 Polo 1.6
|
motora motor silk borik asit atmıştım aldığımda
bu nedir ozmo bide ismini öğrenebilrsek ? daha iyi olcak
yağ katkısı hocam yağ değişiminde bir kutu atıyorsun motorun içindeki tüm yüzeyleri bor kürecikleri ile kaplıyor sürtünmeyi ve aşınmayı nerdeyse sıfıra yaklaştırıyor üstelik kattıktan sonra baya bir faydasını gördüm her nekadar benzine hergün zam gelsede yakıt baya bir düştü üstelik motor yağsız kalsa bile baya bir yol yapıyor motora zarar vermeden.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
onsekiz at, onaltı valvit
|
hem tek kapı hem sunroof. güle güle kullan sanırım nizam senin adını sordu 
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
P0L0_GTİ
ERSAN
Otomobili: VW POLO 6N
|
Güle güle kullan kazasız belasız kullanman dileğiyle abi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozmo
96 Polo 1.6
|
Adım Özgür 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
Otomobili: vw transporter t4
|
özgür hoşgeldin araban çok güzel hemde tek kapı bence içinden önce jantları halltmelisin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirhot
SeRHaT
Gün gelicek benimde beyaz bir GOLFüm olacak:D:D
|
özgür hoşgeldin araban çok güzel hemde tek kapı bence içinden önce jantları halltmelisin
Jant jant jant nereye kadar be kemal abi Ama işin şakası jantlar hiç yakışmıyo bu canavara.İnş en kısa zamanda paralanırsın ne diyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
P0L0_GTİ
ERSAN
Otomobili: VW POLO 6N
|
Özgür abi memnun oldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
|
serhatcığım tabiki jant önemli,takım elbisenin altına spor ayakkabı giymiş gibi durmuyor mu ama ,özgür sen alınma sakın ,zaten değiştireceğini söylüyorsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
|
serhat mesela 2007 ocak ta aldığımda bunun da jantları çok kötüydü üzerindekilerin üstüne 500 ytl verip bunları almıştım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|