satılık ilanında bu arabaya Trde tek diyor birde hiç bu kadar donanımlısı görülmemiş.Gaziosmanpaşa Akas aküden alıyor + beygirleri sanırım.
Akas akusunu bırak önce motor kapağını taksın, daha orda oyle bir parça oldugundan haberi yoktur, tabii başkalarının kaput altı resimlerini koymaktan kendi kaputunun orjinal halini bile bilmez... Dogru diyosununz arkadaş bir motor bu kadar rezil edilebilir ben bile bu aracın kaputunu acıp resim cekmeye utanırım... Herhalde o yuzden kardeşimin aracının resmini orda paylaşmak istemiş, izinsiz
Arkadasımızın bulundugu cadde37.com Kastamonu Tuning sitesindede gerekli bilgilendirmelerle ve resimlerle açıklamalar yapıldı, İnşallah baskalarının resimleri ile oynamaktan vazgecer...
Arkadasımızın bulundugu cadde37.com Kastamonu Tuning sitesindede gerekli bilgilendirmelerle ve resimlerle açıklamalar yapıldı, İnşallah baskalarının resimleri ile oynamaktan vazgecer...
admin olmuşşun ama ne fayda arkadaşim düzgün konuşmayı bilmiyosan
benim orda fotoları koymamda hicbir kötülk yoktu 1 senin yapmış oldugun cok yanlıs 2 benimde koymuş oldugum foto yanlş bir dawranıştı biliyorm izin alabilirdm 3 orda benim aracımın silidesi wardı üşenmeyip bakma zahmetinde bulunsaydın eğer orda da olup olmadığını görürdün ondan sonra cıkaracagın arbedeyi düşünüp bu kadar dallandırırdın
ben faruk abiyi herzaman örnekte aldım odan yardımda tşk beni kırmayıp yardımcı oldu ben bir foto koydum ortalk karıştı
Donanım anlayısın nedir arkadasım senin, otomobilim bolumunde 16w diye yazmıssın ordaki (W) harfinin açıklamasını ve motor resmi benim kendi ellerimle cektigim Faruk kardeşimin doch 1.4 16valve motoru resmini neden kullanma gereği hissetiğini... Arkadasım bu kadar seyin uzerine özur dileyeceğine hala yuzsuzluk yapıyosun... Hiç yakısmıyor...
admin olmuşşun ama ne fayda arkadaşim düzgün konuşmayı bilmiyosan
benim orda fotoları koymamda hicbir kötülk yoktu 1 senin yapmış oldugun cok yanlıs 2 benimde koymuş oldugum foto yanlş bir dawranıştı biliyorm izin alabilirdm 3 orda benim aracımın silidesi wardı üşenmeyip bakma zahmetinde bulunsaydın eğer orda da olup olmadığını görürdün ondan sonra cıkaracagın arbedeyi düşünüp bu kadar dallandırırdın
ben faruk abiyi herzaman örnekte aldım odan yardımda tşk beni kırmayıp yardımcı oldu ben bir foto koydum ortalk karıştı
Dostum senin yaptıgından Faruk abinin haberi bile bugun Faruk abin yanımdaydı ve senin hakkında pek iyi bahsetmiyordu, yaptıgın konu ile ilgili, öncelikle bu forumdan diger forumdan bir özur dile... Boyle bir hatayı benim aracımın resmi ile yapsaydın cok daha farklı olurdu davranısım...Saygılarımla...
16V ve 110hp olma konusundaki inat ilginç gerçekten. Hele birde 106 gti ve saxo...
Hayır Osman konu o değil, Faruğun motorunun resmini alıp bir insan nasıl kendi aracımın motor resmi diye butun forumlarda kendi arabasının resimlerine entegre eder bir fotorafı... 8V den utanıyosan binme kardeşim o araca o araçta sana bayılmıyor... Acayip sinirlendim ben bu arkadasa ya...
(O Resmi bide ben cektim... ne hakla alır kendi amacına hizmet kullanır,resimlerin sonuna imzamı atmamız lazım...)