G60
GTI 16V
|
AVY'de Polo 6N GTI motoruymuş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fay78
voskaven poyo (ardanın ağzından)
Otomobili: VW POLO 1.6 HB AC
Tuna AKYÖN
|
Bu kadar bozulma dostum..Bizimde aracımız seninkinden..Sen motor seri numarana göre car wolf adlı arkadaşımızın verdiği listeye göre bak ..en güzeli bu...Ayrıca bu kadar takma kafana..istanbul trafiğinde ferrarin olsa ne yazar  kardesm 75hp 8v araba 1.2 8v palioyuda gecmez leonuda gecmez yanı o kadarda bılıyz yanı spotlıneyıde gecmıs bı arac 1,6 16v 110hp orjınal tamamıyle
o zaman spotlınelerın torku neden dusuk he arkadasn spotlınesı 5vıtes 3000devırde 100 cevırırken
benım aracm 5vıtes 3000dewrı 125 cevırıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
car wolf
:...:::SEDAT:::...:
Otomobili: 1998 OPEL VECTRA 2.0 DTİ
|
yardımcı olabliyorsam ne mutlu bana  eğer farklı bir motor numarası varsa gönder araştırırım genede ama farklı olacağınıda pek sanmıyorum 
|
|
|
|
|
|
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ..! HERŞEY VATAN İÇİN
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
www.emulzer.com.tr
|
zaten polo 6n 5.vites 3000rpm de 120 ile gidiyor diye hatırlıyorum. seninkide kardan hatasıyla birlikte 125km/h yazmış. normal. 8v lerin torku ayrıca daha yüksek değilmiydi 16v lerden???
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
arkadaşım sana zahmet ruhsattakı motor kodunu buraya bı yazda bosu bosuna tartısmayalım.. o zaman kım haklı kım haksız ortaya cıkar.. ruhsata guvenmem dersen motordan oku yaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
car wolf
|
doğru ben hemen araştırırım , katılıyorum sana corrado_g60 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yakkir
Yusuf
Otomobili: 2000 HB 1.6 75 Hp BEYAZ POLO
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır
|
sağlık dolu günlerde keyifli sürüşler,hoşgeldiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWR
Motha Fucka !!!
Otomobili: CK 16V
Polo on Full Throttle...
|
ufuk kardesim...motor resmini koymussun...usten tek eksantirikli 8v motor. olacagi hacimlar 1.4 ve 1.6. 1.6 ise 75 beygirdir. 102 lik leonu da gecebilir...ilk 3 vites ataktir 1.6 motor...Turkiye ye sanilanin aksine az da olsa farkli donanim seviyesinde pololar geldi...mesala 1.4 60 beygirlik pololar var. color concept var. 1.6 ABS cift airbagli pololar gibi.....
devir gostergendeki rakam 6000 ve alttaki cizgi ile beraber 6500 olarak gozukuyor dogrumu?
|
|
|
|
|
|
Anlayana Sivrisinek Saz; Anlamayana Davul, Zurna Az...
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
Aramıza hoş geldin. Dostum senin araç 1.6-8v motor ve 75 hp.Benim arabada 5.vites 3000rpm de 120 gösteriyor.
|
|
|
|
|
|
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
|
|
|
aslanca2
Otomobili: 99 6N
|
Hoş geldin kardeş. Kazasız belasız kullanman dileği ile. Bu arada araban 8v gözüküyor. Benim arabanın motor resimlerine bak istersen. Tek bloklu 8V dir. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ufkum1837
ufuk
Otomobili: polo 6n 1,6 16w 110hp
imam gazlarsa cemaat noslar
|
tm arkadaslar dün gıremedım yanı üzülcek bişi yok ben aracıma guvenıyrm motor numarasınıda yazımda arastırım madem oyle ogleden sonra motor numarasını gırerım
75hp bı arac olsa hıc bı arabaya kafa tutma yanı o zaman 1,675lık poloda arkadaslarımda hemde2 tane sonuc yıne aynı kafa kafaya gıtme ıhtımalı yok o zaman bende bı yanlıslklar yada motor modıfıyesımı var aracda sankı neyse motor numarasını werımde kapansın burda neyse keyıflı surusler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
www.emulzer.com.tr
|
arkadaş şu yazdığın mesajı düzenlermisin, hiç bir şey anlaşılmıyor. virgül nokta kullanda ne demek istediğini bir anlayalım. lütfen türkçe karakterlerede dikkat
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Haklısın, cümle çok düşmüş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
car wolf
|
ver hadi motor numarasını da olayı halledelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
bencede 1.6 8v 75 hp bu motor motor kodunu yazsında anlaşılır zaten
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
|