koltuk ısıtmaya hayran kaldım.herneyse 1.6 16v seçeneğğini çok duyuyoruzda bir şöyle kanıtlanamadı.Dyno parasını aramızda toplayıp birkaç aracı soksakmı ne yapsak
koltuk ısıtmaya hayran kaldım.herneyse 1.6 16v seçeneğğini çok duyuyoruzda bir şöyle kanıtlanamadı.Dyno parasını aramızda toplayıp birkaç aracı soksakmı ne yapsak
koltuk ısıtmaya hayran kaldım.herneyse 1.6 16v seçeneğğini çok duyuyoruzda bir şöyle kanıtlanamadı.
Tamamen Volkswagen Turkiyenin hatası ürünü pazarlarken, 1.6 16 v diye tanıtmışlar hatta galeride araç yanlarında duran teknik özelliklerin yazılı oldugu kagıttada 16 v diye yazıyodu biz alırken iyi hatırlıyorum,satarkende 16 v dediler hata ile. Bu yuzden bi kaç araç kullanıcısı mahkemelik olup araçları geri iade etmiş diye bi söylenti duydum bi arkadaştan.
abıcm zaten benım aracımda almanyadan turkıyeye gecmıs bı arac 97pololarda 2hawayastıgı secenegıde yok o motor kodunu hatırlattıgı ıyı oldu ona bı bakym
isbatlandı kanıtlandı dıyosunz da 1,6leon yen kasa 102hp olanlrdan samımı bı arkadasımda var gecme ıhtımalı su ana kadar olmadı ama sız dıyosnuzkı benım polom 75öylemi