Volkswagen Türkiye | Volkswagen | New Beetle, Touran, Touareg, Phaeton ve Diğerleri... | V.W EPC nin manasi nedir (pointer)
Sayfa: [1 ]
Gönderen
Konu: V.W EPC nin manasi nedir (pointer) (Okunma Sayısı 6574 defa)
pes5
selam dostlar.. benim V.W Pointer bir arabam var.. ve ekraninda EPC die bir yazi uzun suredir.. yaniyor.. bunun manasini bilen varmi acaba... bu EPC hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim ,., ve nasil isigini sondurecegiz servis olsa gerek.. bilgilendirirseniz sevinirim ... bu araba turkiyede yok biliyorum ... ama passat eski kasadada aynisi oldugunu tahmin ediyorum... simdiden tesekur ederim..
SPoRTeXHauST
O şimdi asker...
Otomobili: Golf IV
Osman atarmetre yi bozmuş. Herşeye Rağmen 30 ..
G60
GTI 16V
Hoşgeldin.
Hangi ülkedesin acaba ?
pes5
egypt ..yani MISIR ..
hos bulduk ..
SPoRTeXHauST
O şimdi asker...
Otomobili: Golf IV
55 lt. ye verdiğimiz parayla 605 lt. alabiliriz yani. EPC nin burdada yandığını düşünürsek, orda benzin çok iyi
Osman atarmetre yi bozmuş. Herşeye Rağmen 30 ..
Erhan
turkiyede 1 litreye alinan para ile burada 11 litre aliniyor..benzin .. buda benzinin ne kadar kalitesiz oldugunu gosteriyor.. b
bu daha çok benzinin buraya göre ne kadar ucuz olduğunu gösteriyor
spy
PitBull
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: Bi süre yok..
Pre-tuned in Deutschland :)
Beylerrr ben tası taragı satıp mısıra gidiyorum
Görüşürüzzz
Tesisat Sağlam , Yola devam..
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
dur beni de bekle...
By_ÇaKaL
Otomobili: T5 130 HP
olamaz yaa yine kazıklandığımızın ihssine vardım
2004 poloyla full depo hiç doldurmadan duraklamadan taa istanbul zeytinburnuna gitti araba ayrıca oırdada bi gün gezdi sonra geri geldi zeytinburnuna orda doldurdu depoyu
benim burda bir depoya verdiğim parayla mısırda ülke turu yapardım heralde yada savanaya felan çıkardım heralde afrikada
Onlar Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu
VW
commandos07
Ben de Mısır a gitmek istiyorum ne yapmalıyım.....Bu ülkede bu benzin fiyatına yaşanmaz kardeşim....
sismic
Otomobili: 81 GTİ
mısırda petrol krallarının bindiği arabalar V8 - V12 5000cc 6000cc den aşağı değil... demekki heriflerin bi bildiği var
*** NEW MK1 ***
Sayfa: [1 ]
Tema Seçici
Açık Mavi -Dar
Koyu Gri -Geniş