mcsahan
Mete ŞAHAN
her türlü izolasyon işleri itinayla yapılır
|
bueno vista social club , uzun yolda tek geçerim
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
|
|
Halil Kara
Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline
|
hangi muzik olsa severim.turu farketmez yeterki hosuma gitsin. zeki murenden-loreena mckenitt a kadar herseyi dinlerim. su aralar en cok dinledigim Selcuk Kupcuk.pek taninmis birisi degil ama tavsiye ederim. uzun yolda classic tarzi muzikler cok hos oluyor.insani rahatlattigi gibi trafikte hata yapan kisilere karsi daha hosgorulu kiliyor insani. Farid farjad iranli keman ustasi kesinlikle tavsiye ederim.An ruzha albulemeri yer aliyor. Fairuz lubnanli cok sevdigim bir sanatci. loorena mckenitt bilirsiniz zaten onun hakkinda yprum yapmaya gerek yok.
iyi forumlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tholl-ga
34 VH 1315
Sleeper MK4
|
şu aralar RnB ye sardım.ama arada yien house,progressive dinlemeye devam.anti trance.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V
|
Bu aralar country parçalar dinler oldum.Brad paisley ve John Denver favorilerim olmak üzre.Tavsiye edebilirim özellikle özgün yolculuklarda kendinizi meksikada mariachinizi içerken sırma şapkanızla dans ederken hayal edebiliosunuz 
|
|
|
|
|
|
 Daltons@ 6n 1.6 - 6n 16v - 9n2 1.4
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V
|
Tolga abi senin linkini verdiğin parçayı indirmiştim bi ara 32 mb beyin fırtınası geçirmiştim görünce 
|
|
|
|
|
|
 Daltons@ 6n 1.6 - 6n 16v - 9n2 1.4
|
|
|
Tholl-ga
34 VH 1315
Sleeper MK4
|
nie beğenmedinmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
34 VE 6241
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teo
teo
Otomobili: Golf V 1.6 FSI Comfortline Otomatik 2004
|
Uzun yol icin israrla onerecegim bir album (TEM gibi otoyollarda) Brass rock grubu Supertramp'in 1985 albumu Brother Where You Bound. Ben koltugumda hareketsiz kalamiyorum sahsen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
34 VE 6241
|
Yalın'ın album fena değilmiş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
bu sıra mustafa sandalın bir kaç parcası ve bob marley,pink floyd,gipsy king,eric claptondan oluşmuş bir cd geçti elime bunlarla zamanımı geçiriyorum...arabada dahi bunları dinliyorum bu eskilerin çaldığını duyan tipler uzaylı görmüş gibi bakıyorlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
34 VE 6241
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teo
teo
Otomobili: Golf V 1.6 FSI Comfortline Otomatik 2004
|
Pink Floyd de, canimi ye:) turk floydian'lar icin: www.pinkfloydturk.netbu sıra mustafa sandalın bir kaç parcası ve bob marley,pink floyd,gipsy king,eric claptondan oluşmuş bir cd geçti elime bunlarla zamanımı geçiriyorum...arabada dahi bunları dinliyorum bu eskilerin çaldığını duyan tipler uzaylı görmüş gibi bakıyorlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Ayhan Sicimoğlu - Reggaeturkaton  tavsiye ederim Ayhan Sicimoğlu - Histoira De Un Amor
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
kursadgolf
kursadgolf
Otomobili: gld 1
nesiller boyu golf
|
tesisatım varsa ki evde var çoğunlukla yabancı oluyor arabada fln da hitmix 105.8 oluyor çoğunlukla
|
|
|
|
|
|
GOLF LİFE
|
|
|
foton1999
|
14 yıldır Ankara'da yaşıyorum. Ankara havaları dışında her tarz müzik dinlerim  Özür dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|