hangi muzik olsa severim.turu farketmez yeterki hosuma gitsin. zeki murenden-loreena mckenitt a kadar herseyi dinlerim. su aralar en cok dinledigim Selcuk Kupcuk.pek taninmis birisi degil ama tavsiye ederim. uzun yolda classic tarzi muzikler cok hos oluyor.insani rahatlattigi gibi trafikte hata yapan kisilere karsi daha hosgorulu kiliyor insani. Farid farjad iranli keman ustasi kesinlikle tavsiye ederim.An ruzha albulemeri yer aliyor. Fairuz lubnanli cok sevdigim bir sanatci. loorena mckenitt bilirsiniz zaten onun hakkinda yprum yapmaya gerek yok.
Bu aralar country parçalar dinler oldum.Brad paisley ve John Denver favorilerim olmak üzre.Tavsiye edebilirim özellikle özgün yolculuklarda kendinizi meksikada mariachinizi içerken sırma şapkanızla dans ederken hayal edebiliosunuz
Uzun yol icin israrla onerecegim bir album (TEM gibi otoyollarda) Brass rock grubu Supertramp'in 1985 albumu Brother Where You Bound. Ben koltugumda hareketsiz kalamiyorum sahsen...
bu sıra mustafa sandalın bir kaç parcası ve bob marley,pink floyd,gipsy king,eric claptondan oluşmuş bir cd geçti elime bunlarla zamanımı geçiriyorum...arabada dahi bunları dinliyorum bu eskilerin çaldığını duyan tipler uzaylı görmüş gibi bakıyorlar
Bende arada Sibel Can Ruyalarda Bulusuruz albumu atıyodum arabadaken,hafif ses açınca benide uzaylı zannediyolardı,gerçi çogu genç dinlememiştir o albumu bune diye bakıyolardır herhalde.
bu sıra mustafa sandalın bir kaç parcası ve bob marley,pink floyd,gipsy king,eric claptondan oluşmuş bir cd geçti elime bunlarla zamanımı geçiriyorum...arabada dahi bunları dinliyorum bu eskilerin çaldığını duyan tipler uzaylı görmüş gibi bakıyorlar