Sehir icinde eger kanim kayniyorsa hareketli parcalar ve yabanci muzik dinliyorum. Sehir disinda ise genellikle slov ve klasik turu dinliyorum. Inanin insan aracta ilerlerken sakin muzikler dinledigi zaman daha bir ferah oluyor herseye sinirlenmiyor trafikte daha guvenli ilerliyor.Bunu bizzat tecrubelerime dayanarak soyluyorum. Denemek isteyenler buyursunlar asagidaki sanatcilarin sarkilarini dinlesinler bana hak vereceklerdir.
1.Farid Farjad(unlu keman ustasi.Iranli.Pek taninmaz ama calismalari mukemmeldir.An ruzha1 albumu mukemmeldir kesinlikle tavsiyemdir.) 2.Looren Mckennitt (klasik tarzda calismalari vardir.Cogumuzun bildigi birisidir.Tavsiyemdir.) 3.Fairuz (yine cok bilinmeyen bir sanatci.Lubnanli dir kendisi.Arap muziginin klasik halini dinlemek istiyorsaniz bire birdir.)
Evet power fm iiyidir.Bayj hoşuma gider her zaman.Dinlemeye devam
-Bayj
Aslında dinlediğin parça ne kadar hızlı ise yakıt düzeyi o kadar artıyor, + olarak kaza yapma riski. Bu bağlamda hareket edersek TrtFm veya SlowTürk dinlemek lazım
Bir hiçim ben, sıfırım.. Toplarsan etkisiz, çarparsan yutan olurum! Bölersen sonsuz, çıkarırsan kendin olurum! Sıfırım ben, ben bir hiçim!
Aslında dinlediğin parça ne kadar hızlı ise yakıt düzeyi o kadar artıyor, + olarak kaza yapma riski. Bu bağlamda hareket edersek TrtFm veya SlowTürk dinlemek lazım
Bencede ya benm peder de paso trt4 dinletio millete bayılcam bir gün
buluşmaya giderkende dönerkende bütün yol ramsstein dinledimm
.. onun dışında genelde maiden, megadeath, bodom dinlerim değişir yahuuu heavy ve thrash ağırlıklı dielim ..bazen alternatif, gece keyif yolculuklarında anathema,, radyo olarakta geceleri kesinlikle 107.4 nostalji, sbhları eksenden şaşmam
Biraz seçiciyimdir.Kendi kategorisinde hit olmuş sanatçıların güzel yorumladığı parçaları dinlemeyi daha çok severim.Birkaç örnek
Boney M- One way ticket Tanju Okan&ajda- Hancı Jo cocker- Une chey my hart Cat stevens- layd darbanville Enrico macias- o melisa Ceza- Buz dağları Şemnem Ferah- Çakıl taşları&Kırmızı rugan ayakkabılar Duman- Aman Edip Akbayram- Hasretinle yandı gönlüm Cem Karaca- ıslak ıslak&sende başını alıp gitme..................................uzaaaaaaaaaaaaaar gider