Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Atiker aracımı mahvetti....söktürdüm.  (Okunma sayısı 11239 defa)

Atiker aracımı mahvetti....söktürdüm.
« : 13 Mart 2008, 20:30:32 »
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 hafta önce taktırdıgım sistem aracımda sorun çıkarttı. sorun lpg de iken araba 2. viteste teklemeye başladı. bende hemen sistemi taktırdıgım yere ( KONYA - GARAGE servisi ) gitim bilgisayarda ayarladılar sistem i sorun çözüldü dediler.  ama maalasef 10 kjm sonra yine aynı sorun basladı. üstelik 3. vitestede teklemeye başladı. benzinde sorun yoktu. bende tekrar döndüm gittim sewrvise yine ayarladılar. bu seferde araç 70 C de lpgye geçmeye, kırmızı ışıkta stop etmeye başladı.işin tuhaf tarafı ARAÇ BENZİNDE iken de 2. VİTESTE TEKLEMEYE BAŞLADI  bende ertesi günü akşam üzeri tekrar servise gittim tabi. yarın sabah 8:30 da getir aracı tepeden tırnağa bakalım dediler bende götürdüm saat 14:00 a kadar ugraştılar sonuç yine değişmedi .. bende artık kriz geçirme moduna girdim ve Lpg sistemi söktürdüm aracı toplattım.

LPG taktırdık motor 2. viteste benzinde  tekleyerek arabayı zor kurtardık.. bir arkadaşımda SEAT CORDOBA 2001 model araca aynı gün taktırmıştı. bu tekleme sorunu anun araçtada oluştu maalesef..

ATİKER den uzak durmak gerekirmiş bilemedik.. aracın sorunu hakkında fikri olan arkadaşım varmı acaba?

Çevrimdışı can mete

  • siyah'beyaz-ölüm'yaşam
Ynt: Atiker aracımı mahvetti....söktürdüm.
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2008, 20:57:35 »
kardeşim vallahi çok kötü olmuş ama benim golf de atiker var we allaha şükür hiç bir sorun yok hatta çekiç gücü bile çok güzel bence takan arkadaşlar da sorun yada snin motor okumamış olabilir yani ne deyim oda senin şansızlığın..
biz beşiktaş çocuğuyuz...

Ynt: Atiker aracımı mahvetti....söktürdüm.
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2008, 21:09:28 »
Ya varya inanın araca binmek bile istemiyorum o kadar sogudum ki anlatamam.. araç suanda 2. ve 3. viteste tekliyor. ateşleme sitemine , distrübitöre, bujiler hepsine baktılar. ama bulamadılar manifoldu söktüler baktılar temizlediler. bobinler vb... yok yok yok sorun çözülmüyor.

ne olur yardım edin.. sorun beyinden olabilirmi?

Çevrimdışı can mete

  • siyah'beyaz-ölüm'yaşam
Ynt: Atiker aracımı mahvetti....söktürdüm.
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2008, 21:27:42 »
seni çok iyi anlıyabiliyorum çünkü ben peugeottayken benimde başıma geldi stop etti araç we 3 ay düzen tutmadı we gezmediğim serwis kalmadı arızayıda bulamadık we inanırmısın bir araba parası masraf çıkardım ozaman çok tiksinmişdim araçtan we hemen elimden çıkardım sana tawsiyem hemen en kısa zamanda çağresine bakman çünkü arıza yapılsa bile tahminimce ilerde aynı sorunu yine wercektir..
biz beşiktaş çocuğuyuz...