aliis
Otomobili: polo sportline
|
arkadaslar baska bir forum sitesinde performans acısından palioy'u öve öve bitiremiyolar, spotline ile karsılastırdığımda şansı olmadığını düsünüyorum nede olsa vw farkı  , sizce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
car wolf
:...:::SEDAT:::...:
Otomobili: VW CORRADO G60
|
tabikide vw polo , palio ne öyle bi arabamı var dı 
|
|
|
|
|
|
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ..! HERŞEY VATAN İÇİN
|
|
|
aslanca2
Otomobili: 99 6N
|
Aynı yorumları ben de okudum herhalde.Kriz geçirecektim Palio için anlatılanları.Öyle özellikler sıralıyorlarki sanki Ferrari mübarek. Yok Polo'yu dikizlerde kaybettim, Polo da nedir sırf alman diye övüyorsunuz hiç bir artı özelliği yok lafları havada uçuşuyordu.Benim otomobil teknisyeni bir yiğenim var palio ile polo farkını sordumdu bi gafletle. Bana bu soruyu gerçekten soruyormusun dedi. Aynen şu cevabı verdi: Polo ferrari ise Palio C sınıfı bir orta şekerli araba dedi. Utandım valla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
onsekiz at, onaltı valvit
|
FIAT( Failure In Automotive Technology) 
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
aslanca2
|
FIAT( failure in automotive technology)  Otomotivde başarısızlık mı?  Bu fiatın açılımıydı değil mi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merthpolo
AFH RedLine 35 EL 342
|
geri onların hepsı ısıklarda gormıyım palio fln 
|
|
|
|
|
|
the polo gti`s little brother the 101 ps 1,4litre 16v Sportline
|
|
|
VWR
Motha Fucka !!!
Otomobili: CK 16V
Polo on Full Throttle...
|
Palio lar da iki tane 103 beygirlik motor var...1997-2000 e kadar uretilen 1.6 16v makinalar sonraki 1.6 16v lardan daha performansli...
eger 1997 modelleri ele alirsak performans acisindan ikiside birbirne yakin...fakat polo her acidan paliodan ustundur...
|
|
|
|
|
|
Anlayana Sivrisinek Saz; Anlamayana Davul, Zurna Az...
|
|
|
merthpolo
AFH RedLine 35 EL 342
|
Palio lar da iki tane 103 beygirlik motor var...1997-2000 e kadar uretilen 1.6 16v makinalar sonraki 1.6 16v lardan daha performansli...
eger 1997 modelleri ele alirsak performans acisindan ikiside birbirne yakin...fakat polo her acidan paliodan ustundur...
helal abıcım budurrr 
|
|
|
|
|
|
the polo gti`s little brother the 101 ps 1,4litre 16v Sportline
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
Paylo'yu G60 sormak lazım 
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Paylo'yu G60 sormak lazım  Her eve lazım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aliis
Otomobili: polo sportline
|
yanılmıyorsam birde yeni model sportingleri var 1.6 120 hp poloyu gecebilir ancak onlar "1.6 16v" bu yuzden onuda polonun gtı'yı ile kıyaslamak gerek derim ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslanca2
|
Yalnızca geçme olayına bakmamak lazım. Aracı tüm olarak ele alalım. o zaman sonuç ortada. Tabiki palio nun da motor seçenekleri vardır. Bir de şunu düşünelim Polonun en üst motor seçeneğimi Palionun mu. Sonuç yine ortada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Yahu var bizde lanet araba. Tek iyi yanı yedek parçası şaka gibi komik. 30 YTL'ye bir çift far alabiliyorsunuz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
Bide kampanya varmış fiat alana tatil veriyolarmış sende değiştir şu paylo'yuda tatili kap G60 
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
rutendus
levent
Otomobili: polo 1.6 hb
|
Yahu var bizde lanet araba. Tek iyi yanı yedek parçası şaka gibi komik. 30 YTL'ye bir çift far alabiliyorsunuz...
tek cazip tarafı ama vw arabaları üzerine araba yok...(elimizde var ya o bakımdan  )
|
|
|
|
|
|
Yaratılanı severiz, Yaratandan dolayı!!!!
|
|
|
|