Tasud0
|
evet arkadaslar bundan önce actıgım bi konuda yanlıs anlasıldım umarım bunda olmaz simdi opel kullanan bi arkdasım var astra sedan ı cok begeniyor bende ona jettayı sölüyorum simdi bir de sizin tercihlerinizi alalım
Sizden tek ricam vw sever kimlignzden uzaklasıp objektif karar verin tabi benim oyum jettaya sebebi belli dizayn sizde böle sebep belirterek tercihinizi sölerseniz sevinirim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sile-R
Şafak Elçi
Otomobili: 6K İbiza Cupra 2
CUPRA 2
|
Jetta çok daha kaliteli ve çok daha iyi bir otomobil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
bencede jetta cnk. opelin yol tutusu felan astra kadar iyi deyildir bunu senin o arkadaşında biliyodur ama kendi arabası olduğundan dolayı öle demiştir insanın arabası at arabası olsa ondan iyisi yoktur ona göre 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tasud0
|
bencede jetta cnk. opelin yol tutusu felan astra kadar iyi deyildir bunu senin o arkadaşında biliyodur ama kendi arabası olduğundan dolayı öle demiştir insanın arabası at arabası olsa ondan iyisi yoktur ona göre  süper yorum valla dogru söze ne denir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
34 VE 6241
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tasud0
|
insanın arabası at arabası olsa ondan iyisi yoktur ona göre ben bu söze dogru dedim yanls anlasılmasn smdi sen diyince farkettm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
34 VE 6241
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AhMeTH61
GTI G60
Otomobili: Bora Comfortlıne 1.9 TDI
''4Ever GTI 4Ever G60''
|
ya bişi soracam aklıma gelmişken bu jetta boranın devamımı yoksa yeni bora olarak bi model çıkabilirmi
|
|
|
|
|
|
 SATILIK SAFKAN K9 KÖPEKLERİ İRTİBAT İÇİN PM ATIN
|
|
|
wow
Oktay
Otomobili: Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem..Logon yeter.
VW
|
Bora ismi kimi pazarlarda şunaki jetta ismi ile kullanılıyor,kimi pazarlarda ise jetta ismi bora modelinde kullanılıyor. sadece budeğil golfe gol poloya derby yada gol isimleride kullanılmıştır .bora china diye bir konu var.bir bak 
|
|
|
|
|
|
T R A F İ K T E D İ K K A T 10 B İ N H A Y A T
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Bora aslında Jetta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tasud0
|
buarada astra diyen yok hic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
Oktay
Otomobili: Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem..Logon yeter.
VW
|
ahmet kardeşim merakını gidemek istiyor isen bora ve jetta yı burda bulabilirsin http://www.vw.com.mx
|
|
|
|
|
|
T R A F İ K T E D İ K K A T 10 B İ N H A Y A T
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
34 VE 6241
|
Ahmet61 anlatamadım ki kardeşim ben sana Bora hiç olmadı o model JETTA diye üretime girmiş, avrupa pazarına bir dönem için BORA adı ile satışa sunulmuştur,şu andada BOra isminden vazgeçilmiş avrupa pazarındada JETTA ismine dönüş yapılmıştır... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
34 VE 6241
|
Bu arada yeni astranın dış görünüşünü hiçe saymamak lazım bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
espirtlotus
Otomobili: VW POLO
Deniz Çalışkan
|
2006 Model Astra Easytronik 1.6 modelini bir yaz boyunca kullandım arabada otomatikleştirilmiş düz şanzıman vardı vites değiştirirken resmen araç yığılıyordu,performansı cok iyi değildi. inanın suandaki polomdaki sürüş zevki o astrada yoktu ama içi cok kaliteliydi , ses sistemi bence yetersıızdi, bizimki enjoy modeli idi, sport tuşu vardı, basınca süspansiyonlar ve diroksiyon sertleşiyordu, vs. vs. sevdiğim tek yani ön konsoldaki yol bilgisayarıydı. jettayı hiç kullanmadım birşey diyemiceğim .ama astra sedan özellikle sedan versiyonu bence olmamış peugeot 206 sedan yada skoda fabia sedan gibi sanki arkası sonradan eklenmiş gibi bir his var aracta, bu yontem bence böyle araclara uygulanmamalıdır diyorum ben
|
|
|
|
|
|
1.4 16V 100Hp Tek Kapılı VW POLO Sportline
|
|
|
|