amortisör...
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ocak 08, 2009, 04:27:59 ÖÖ
85769 Mesaj 5029 Konu Gönderen: 4331 Üye
Son üye: platformaustria
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Jetta, Vento ve Bora  |  Jetta I  |  amortisör...
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: amortisör... (Okunma Sayısı 1737 defa)
taha_jetta80
taha

Otomobili: VW Jetta

Üyelik Bilgileri
amortisör...
: Temmuz 18, 2007, 09:54:01 ÖÖ

ark .lar ön amörtisör başlarına takılan gergi gibi bir parça varya..adını hatırlayamadım...o parçanın yol tutuşta ve savurma da faydası nasıldır.. ii gnler

Dr_EmrE
Emre BAŞER

Otomobili: Bi süre yok..

Pre-tuned in Deutschland :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: amortisör...
Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2007, 03:24:57 ÖS

Kule gergisi.

Virajlarda arabanın stabil kalmasını sağlıyormuş diyorlar ama ben inanmıyorum Cheesy

Tesisat Sağlam , Yola devam.. Smiley

Firestarter

Otomobili: Reklama gerek yok :)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #2 : Temmuz 30, 2007, 08:33:52 ÖÖ

Eğer sanayi yapımı değil de, bir firmanın markaya özel üretmiş olduğu bir gergi ise, gerçekten virajlarda aracın yolda kalmasını daha da çok arttırabiliyor ancak sanayi yapımı bir kule gergisi ise, sadece kulelerin kapanmamasını sağlar, yol tutuşta pekte bir önemi olmuyor ama yinede virajlarda kendini hissettiriyor.

warlock

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2007, 10:11:32 ÖS

Kule gergisinin amacı zaten kulelerin kapanması engellemektir...   Bilindiği gibi bizim gibi araçlarda travels yok ve kulelere baskı daha yoğun olmakta.. Ve sert girilen virajlarda zamanla kulelerin birkaç mm yada cm kaymasına sebep oluyorlar... Normal kullanılan bir otoda virajlarda faydası yok gibi bişey sadece kaputu açar hava atarsınız ama aracınızı yarışlara sokuyorsanız alt, üst ve arka gergi muhakkak şart nekadar şase desteği okadar stabilasyon... Smiley    Yani aracınızla amator yada profesyonel bir spor faaliyetiniz yoksa araya bir demir parçası bile kaynatsanız yeter.. Smiley

Golf_ld
Serhan

Otomobili: golf 1,6 diesel

only diesel

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2008, 08:41:22 ÖÖ

hak veriyorum arabanın sağlığı açısındanda iyi benim ustamda tavsiye etti özelliklede ön alt bölüme bir gergi yaptıralım dedi gerçi ihmal ettik yaptırmadık ama olsun yinede iyi anladığım kadarı ile yurt dışı aarabalarda hep gösteriyo bu tip ekipmanlar kullanıyolar

ömer 42

Otomobili: vw bora

ömer

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #5 : Kasım 20, 2008, 02:20:32 ÖS

evet yol tutuşuna faydası var arkadaşlar.

KemalSume

Otomobili: Polo 1.6 HB

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #6 : Kasım 20, 2008, 02:46:13 ÖS

Ralli yapmayacaksan ve yay/lastik standartsa gereksiz bir parça bence.

Her şey sende gizli...
Mk1GTI
1982 VW Golf Mk1 GTI 1,6EG 110Ps

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #7 : Kasım 26, 2008, 04:53:33 ÖS

Bizim araçlarda alt gergi muhakkak şart onu mutlaka alın yada yapın bir şekilde... Malum araçlarımız yaşlı ve iyi bir kaporta ve şase diktirme yapmadıysanız alt gergi mutlaka takın... Bizim araçların en büyük problemi burda... Üst Kule gergisi alt gergi kadar önemli değil...

Sayfa: [1] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: