Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Aldık başımıza belayı!!  (Okunma sayısı 10552 defa)

Aldık başımıza belayı!!
« : 28 Mart 2012, 15:02:29 »
arkadaşlar herhaba bu gün aracı enjektör ayarı için sanayiye götürdüm. ayar yapılması için motor sıcakken çırak bilmeden enjektörlerden birini sökerken diş kaptırdı 3 numaralı pistondan araç hava alıyor.buna motoru açmadan ne yapabilirim ? helekoy veya teflon sarmak aklıma gelior başka fikri veya bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliorum acil!

Ynt: Aldık başımıza belayı!!
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2012, 19:20:58 »
mrb öncelikle geçmş olsun.enjektör ün silindir kapağına montajlanan yerine uygun helikoil varmı bilmiyorum.varsa dahi üzerinde zor olur. çünkü içeriye pislik kaçacaktır.bu da sibobun açık kalmasına neden olur.ille üzerinde yapıcam derseniz şayet; üst kapağı açın o silindirin eksoz sibobunu iyice bastırın emme sibobu kapalı olacak.işlem sonucunda tayzikli hava tutun.hava tuttuktan sonrada içeri biraz yağdanlıkla yağ sıkın ki ki hala pislik kaldıysa içerde atsın.   kolay gelsin :)

Ynt: Aldık başımıza belayı!!
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2012, 23:12:09 »
mekanikten pek anlamam ama madem öyle cahillik etti onlar düşünsün kuruş masraf etme orda yaptıır derim...


not:beni deliye çeviren en büyük sebeplerden birisi ben ustaya gidiyom usta çıraga yaptırıyop bütün işi sonra çocuk yanlış yapıyo olan senin ki gibi suçsuz insanların arabasına oluyo bu durumda bi haylı can sıkıyo  >:(

Ynt: Aldık başımıza belayı!!
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2012, 01:32:17 »
bu tip durumlarda yuvayı biraz genişletip çelik burç çakıp ortasına delik açıyorlar önceki arabam da yaptırmıştım

Ynt: Aldık başımıza belayı!!
« Yanıtla #4 : 03 Temmuz 2012, 23:50:44 »
beyler aranızda epeydir yoktum coupe yüzünden genelde renault fun club a takılıyorum ama tırt eleman çook fazla iyilerde var ama çook az .sizleri özledim bi golf 4 veya borayla foruma geri dönüş yapabilirim haberiniz olsun ;)