VWci
|
Selam arkadaslar bu lastigi bilen kullanan var mi ? lastik bu : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
ilk defa şu an görüyorum değişik bir deseni var X şeklinde orta kısmı
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
VWci
|
epeydir var bu lastik....yurtdisindaki referanslari iyi gercekten bir de buralarda kullananlardan bir kac seyler duyayim dedim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
sanki ben bu lastiği Evo ve Subaru tarzı arabalarda gördüm gibi ama benzetiyorumda olabilirim 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
ARDAcan
O şimdi asker...
|
deseni cok guzel bence, suDaru intrezza sti modellerinde bu tarz var daha az disli modeli tabiki  yagmurda cok kotu yanlar tam kuru asfalt tipide -sahsi fikrimdir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
neden yağmurda mantarlar bence su kanalları var mantarlamaz (Osman sorcak şimdi nedir bu kardeşim mantar falan)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARDAcan
O şimdi asker...
|
kim demis mantarlar diye inanmassan bak yukari  su kanallari var evet ama lastigin yere en cok temas eden kisimlari yani orta kisimlari saglikli bi sekilde suyu tahliye edemez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
Otomobili: VayManyakNaber
|
Orta kısımları çokta iyi tahliye eder.Yanlarda çok uzakta olmayan komple boşluk var çünkü.Ama bilemiyorum kendi görüşüm. Mantarda olabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
2-0 yenildin Arda  bi de fiyatları ne durumda acaba Alihan ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
|
bunlarin fiyatlari pahali degil...uygun 185/55/14 lerinde pesin 120-125 diyorlar....bridgestone potenza g3 e 160 diyorlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
doğrudur geçen gün benim lastikçiden bir akadaşa g3 aldık 205/55/16 220 ytl + 5 taksit yaptı Yokohamada iyi ama bizim yollarda çabuk turşu olur diyolar bilmiyorum ama yinede kullanmadığım için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Steppenwolf
Quattro on Ice
|
potenza s03 poleposition kullanıyorum, çabuk gidiyor ya lastik, yeniyken iyi tutuyoda, 4 teker patinaja kalıyoz  conti sportcontact2 ile pirelli p zero nero yu çok öneriyolar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
|
yurtdisindan dediklerine gore bu yokohamalar cok cabuk bitiyormus 6 - 10 bin milde bitmis....15 bin de yenisi almislar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
yurtdisindan dediklerine gore bu yokohamalar cok cabuk bitiyormus 6 - 10 bin milde bitmis....15 bin de yenisi almislar...
dedim abi sana bende kullanan bir kaç kişiden duydum bu lastik olmasada öyleymiş dediler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
potenza s03 poleposition kullanıyorum, çabuk gidiyor ya lastik, yeniyken iyi tutuyoda, 4 teker patinaja kalıyoz  conti sportcontact2 ile pirelli p zero nero yu çok öneriyolar senin arabana lastik dayanmaz  Pirellinin en yüksek sınıfı için çok iyi olduğunu söylüyorlar tam performans lastiği ama onunda fiyatları bayağı yüksektir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|