corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2404999hem vw speed de hem nette karşıma çıkınca yazayım dedim. dergide kamlumbağa ya 2,2 16 v 136 hp bi subaru motoru koymuşlar.sitedeki de aynı motor büyük ihtimal. boxer yapısından dolayı tercih ediliyor büyük ihtimal
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
|
|
VWci
|
ben de daha once karmann ghia ya subaru impreza gt turbo motoru koyduklarini gormustum...evet boxer oldugu icin tercih ediyorlar herhalde porsche motorlari fazla pahali ya da buyuk geliyor....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
bencede boxer yapı ve ucuz oldugundandır... boxer'ın sesıde guzel oluyor yav 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
berkolex
|
bende vw Transporter de 2,0 porshe motoru gördüm 1970 sonlarında üretilmiş bi motordu
yani dergide gördüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
evet porshe motoru da kullanılıyor genelde almanyada. amerikada nedense subaruya talep fazla buyrun bi tane daha http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2498360
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
|
FK
|
Subaru motorları boxer olmaları ve uygulama kolaylığı sebebiyle tercih ediliyor. Vosvos ve buslara aynı zamanda porsche motoru type 4 motorlar wankel yani rotary motorlar v8 v12 motorlar uygulanabiliyor. Bunlar tabi imkan meselesi.
|
|
|
|
|
|
FK DESIGN&TUNING
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
subaru demeyin bana cok cektim subarudan bendeki justydi bir akısı 750ytl idi 4sene ewwel önce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
subaru demeyin bana cok cektim subarudan bendeki justydi bir akısı 750ytl idi 4sene ewwel önce  Ne yaptın bee, o ne öyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mecamir
Can
Doğuştan VW'ci, kısa süreliğine Ford'cu...
|
Bu arada Ankara Doğan VW Servis & Hasan BAŞKARA VW Beetle'a 2.0 Turbo Subaru motoru koydular... Araç şuan yürüyor, çok yakında ulusal dragda göreceğiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mecamir
Can
Doğuştan VW'ci, kısa süreliğine Ford'cu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
draglara gidersem inşallah izlerim amerikanlarla kalkıyorsa belli ki sağlam makina
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
Tholl-ga
34 VH 1315
Sleeper MK4
|
aracı yakinen gördüm.çok şık duruo.ama pazar günkü yarışta herkesin debriyaj problemi oldu sıdıka ablanın aracıda debriyaj problemi yaşadı. diğer ulusal yarışlarda can yakıcağına eminim http://www.youtube.com/watch?v=M9NNeiV6MMcpazar günü çektiğim bi video
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
onsekiz at, onaltı valvit
|
turuncu beetleda çok deli gidiyordu. s2000 i ikinci kalkışta pis tokatladı ama üçüncü kalkışı yapamadı o da
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
|