G60
GTI 16V
|
Amcam hurdalıktan almış bişeyler yapmış.Tam Old Skool VW olmuş.Orjinale sadık kalmış.Ne gelirse kardeşlerinden gelir VW'ye demiş Porsche ruhunu içine gömmüş  .Techturkey'de gördüm   Resimlerin tamamı için http://www.race-taxi.ch/gallery/album/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARDAcan
O şimdi asker...
|
muhtesem olmus be  nasil uydurabiliyolar anlamiyorum yahu bizde daha vr6yi gomemiyolar adam akilli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
vallahi ya nerdennn nereye gelmiş aracın durumu adamlara her zaman dediğim gibi helal olsun
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
neco_ua
Otomobili: 06 GRN 34
Golf mk II
|
İşte olay burda bitiyor. İşin zevki burda ya. Helal olsun çok güzel çalışma olmuş.
|
|
|
|
|
|
II'den ötesi yalan.
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
videolar için teşekkürler çok güzel bir makinaymış gerçektende
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
mussel
Mustafa
Otomobili: vw bora 1.6 Prm.Auto.
|
Abi kim nederse desin valla.Bu alman milletinin bu işlere kafası acayip çalışıyo,ya hayret bişey.Hava soğutmalı araçların ne zaman,ne maksatla ve nerede çıkarıldığını bilen var mı?
|
|
|
|
|
|
03.06.2005
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Savaş döneminde Rusya'da donmadan çalışabilmeleri için üretildi vw'ler özetle anlatmak gerekirse.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mussel
Mustafa
|
Savaş döneminde Rusya'da donmadan çalışabilmeleri için üretildi vw'ler özetle anlatmak gerekirse.
Eyvallah Osman valla kaçmıyo senden de be abi...Biliyosun bu hitlerin marifetlerini zaten.Fakat genede ben anlatmak istiyorum bu hikayeyi.Almanlar hitlerin önderliğinde ruslara karşı cephe alırlar.Hitler saldırı emrini verir ve derhal harekete geçilmesi için talimatlar yağdırır.Fakat bir türlü araçları yürütemezler.Hitler tabi bu duruma çok öfkelenir ve sebebini sorar.Araçlar o zamanlar su soğutmalı olduğu için donar.Hitler de derhal bunların donmayanlarını yapın emrini verir.İşte bildiğimiz kaplumbağaların ataları ve büyük magirus kamyonlar o zamanlar üretilmeye başlar.
|
|
|
|
|
|
03.06.2005
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Eyvallah Osman valla kaçmıyo senden de be abi...Biliyosun bu hitlerin marifetlerini zaten.Fakat genede ben anlatmak istiyorum bu hikayeyi.Almanlar hitlerin önderliğinde ruslara karşı cephe alırlar.Hitler saldırı emrini verir ve derhal harekete geçilmesi için talimatlar yağdırır.Fakat bir türlü araçları yürütemezler.Hitler tabi bu duruma çok öfkelenir ve sebebini sorar.Araçlar o zamanlar su soğutmalı olduğu için donar.Hitler de derhal bunların donmayanlarını yapın emrini verir.İşte bildiğimiz kaplumbağaların ataları ve büyük magirus kamyonlar o zamanlar üretilmeye başlar.
Heheh sende tam detaylı biliyomuşsunda zarf atıyomuşsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
seni sınıyor işte sınıfta kalmadın hadi iyisin Mustafa da sağolsun çok güzel açıklamış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mussel
Mustafa
|
Eyvallah abi ne demek.Bilgi paylaştıkça artar. 
|
|
|
|
|
|
03.06.2005
|
|
|
ARDAcan
O şimdi asker...
|
aa bak ben bunlari bilmiyodum he  iyi oldu valla videolar muthis daha once o araci incelemistik burda yurudugunu gorunce sasirdim valla  gt3-aston ve subaruda olmak istemezdim valla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
Hakkettende adamlar aşmış harika iş çıkarmışlar benimde hayallerimden biri emekli olunca böyle işlerle vakit geçirmek tabi mezarda emekli olmazsak
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
VaraN
|
Selamlar ben foruma yeni üye oldum.Makina mühendisliği okuyorum.İlk seri transporter'lara, bus'lara büyük sevgim var para kazanmaya başlar başlamaz bir tanesini alıp yenilemek istiyorum.Türkiye bu konuda durum nedir onu merak ediyorum.Hep yurt dışı örneklerini görüyoruz bizde böyle bir işe girişilse yardımcı olacak yerler var mıdır yada bu işi daha önceden yapmış insanlarla tanışıp deneyinlerinden faydalanbilir miyim merka ediyorum.Aydınlatırsanız sevinirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|