Resimleri görünce çok hoşuma gitti.Gururda duydum diyebilirim.Böyle birşey gerçekleştirebildikleri için çok mutlu oldum. Vosvosturk.com 1. yılı şerefine böyle bir buluşma hazırlamış.Birkaç resim koyacam başka birşey söylemicem.
Bu organizasyonda bulunmayı çok istemiştim ama olmamıştı. Bir Vosvostürk üyesi olarak yaptıkları bu güzel organizasyondan ötürü dostlarımla gurur duyuyorum.
resimler ve organizasyon mükemmel keşke güsel bi fırsat olsada mk1'ler yada bütün vw bu şekilde büyük bi organizasyon yapsak haberlere falanda çıkarıs siteninde şekli reklamı olur
slm ben yeni bi 1973 model 1303 s aldım.benim aldığım yağ soğutmalı bunun yağını nasıl değiştirecem bana yardımcı olursanız sevinirim veya bunlardan anlayan tamirci varsa telefonunu alabilirmiyim.teşekkürler.
Selamlar, öncelikler hayırlı olsun vosunuz Vosların tamamı hava-yağ soğutmalıdır. Yani hem hava ile hem de dolaşan yağ ile soğur. Aracı bir kanala vb. altı boş düz bir yere sokup, motorun altındaki tıpayı açarsanız yağ boşalır, motorun üst kısmında ( karbüratörün sağ alt tarafında ) yağ haznesini kapağı var, oradan da yaklaşık 3 litre yağ ekleyin. İşte bu kadar
geçen sene vosçular olarak istanbula gittik vosfest vardı ama beklediğimiz şenliği göremedik inşallah bu sene vos karnavalında daha çok eğlences.. vosçular hiç durmuorus