ciden yürek işi cana sorun anlatsın dicemde adam bnm uğraştığım kadar uğraşmadı onla anlatamıycak arkadaşlar iboya dikkat edin pek ii değil bu sıralar sıcaktan felan heralde
İbo ne diyorsa haklıdır, İbrahim askerden sonra bana bir adet Vosvos buluyoruz 74 Big, içini dışını komple kendim toparlıyacam elimden geliyo az çok,geri kalanıda ustadır, garajdır bi yerler ayarlarız. Dur bakalım bi 1303 de biz katalım siteye kısmet olursa ama 2 senesi var bu işin daha.ı
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
ciden yürek işi cana sorun anlatsın dicemde adam bnm uğraştığım kadar uğraşmadı onla anlatamıycak arkadaşlar iboya dikkat edin pek ii değil bu sıralar sıcaktan felan heralde
Doğru diyosun Benim arabada emeğin çok fazla Eralp, cidden 2 polo parası verirsin öyle bi vosa binmek için , ben bi E36 3.20 coupe parası verdim, hala gözümde yapılacak bir sürü şey var
İbo ne diyorsa haklıdır, İbrahim askerden sonra bana bir adet Vosvos buluyoruz 74 Big, içini dışını komple kendim toparlıyacam elimden geliyo az çok,geri kalanıda ustadır, garajdır bi yerler ayarlarız. Dur bakalım bi 1303 de biz katalım siteye kısmet olursa ama 2 senesi var bu işin daha.ı
O yapmazmıyız bee,yapalım güzel bir tane Arkaya da Volksport yazısı,ooh maşallah
valla o makineyle o şekilde gitmesi mucize bu kdr gidipte su koymasa cidden şasardım...selahattin abi neler yaptı bu sefer araca bilmiyorum ama mutlakaki sağlam gitmiştir...
O vosvos çıkma parçalarla toplandı Yarıştan 2 gün önce de Tohan'ın kendi cümlesi: ' piston kolu kırıktı, yarım yamalak da olsa topladık'... Yarım yamalak arabanın orda yürümesi bile büyük bi olay S2000'e rakip yok ama gerçekten arızalıydı...