2. resimdeki Ömer arkadaşımın aracı. Şuan motor orjinal, sadece jant ve kanat var... Antalya'dan modlu voslar çıkmaya devam edecek... Paylaşım için teşekkürler
can başladı yine uygulamalara 2-3 basamak daha yukarıya çıkacak 2 hafta içinde araç..komple kaporta boya motordada süprizler mevcut :)import günü patlatmazsa arabayı söle bi yanıma gelin gidin can metin abiyle rodajı yarılasın en azından
Cemocan gelcez de yolda gaza gelip motoru kucaklarız diye korkuyorum İmport day'den sonra Vosfest için İstanbul'a gelicez ;)Motor manyak oluyo, dün toplanmıştı dışarda sanırım bugün de üzerine takılır. Yarın da kaporta boyaya girecek, tahminim 10-12 gün sonra hazır olur
Hadi Hayırlısı, Bekliyoruz... Mecamir bende var bi tane 1303 1973 model bombe cam, Motor olarak iyi ama içi ve kaporta bakım istiyo frenlerde bakıma alınmalı Amcamın oldugu için ilgilenemiyorum fazla o da elletmiyo araba yatıyo,adam bana inat olsun diyemi aldı nedir, aldı kullanmayıp yatırıyo arabayı
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
Hadi Hayırlısı, Bekliyoruz... Mecamir bende var bi tane 1303 1973 model bombe cam, Motor olarak iyi ama içi ve kaporta bakım istiyo frenlerde bakıma alınmalı Amcamın oldugu için ilgilenemiyorum fazla o da elletmiyo araba yatıyo,adam bana inat olsun diyemi aldı nedir, aldı kullanmayıp yatırıyo arabayı
Yattıkça durumu daha da kötü olur, zamanla içinden çıkılamaz bir hal alır. Sonuçta eski araba... En iyisi amca onu daha iyi bakacak bir voscuya satsın
@esco
2000 ytl ye adamlar Garett T3 Turbo+ HKS Stage 2 intercooler takıyolar ABS ye o para verilir mi beaa, patlarım daha iyi :P :P :P