Bu arada hood ride nın şöyle güzel bi yönü var bir çift sis farı alıp arkadaşınla paylaşabiliyosun, böylece takım fiyatının yarısına hood ride tarzı sislerinde oluyo
Resimli örnekte veriyim... Ekonomik bir tarz ...
şu yan tarafta cama takılı şey nedir?bide gerçekten paslandırıolar sanırım arabayı dimi?
Konu ile pek bi bilgim yok ama ilginç bi tarz onu kabul ediyorum,gerçek paslandırma olmaması gerek yoksa ilerlemesinin önüne geçemezsiniz ve araç muayenesinde sıkıntı yaşarsınız o şekilde olursa, ama yinede konunu n uzmanları cem ile can danışmak gerekir araç olmadığı içn ben pek ortamına giremedim daha vosun, Can daha iyi bilgilendirir, cama takılan alet sanırım havayı toplayıp farklı bir havalandırma sağlıyor tam işlevini bende bilmiyorum sadece mantık olarak düşündüm...
Gerçek paslandırma Eralp Hatta Vosfest'ten önce aracını spiral ile kazıtıp birkaç gün çıplak sacı yıkayıp paslandıranları biliyorum Ben tamamı paslı araç da gördüm Kısa süreli trafikte dolaşabilirler sanırım, dediğin gibi muayene sorun olur. Muayene zamanı gelince kaporta boya yaptırırlar heralde
Hoş geldin Bende kendi kendime diyordum can arabayı sattı forumu boşladı
Yok abi olur mu öyle İstanbul'daydım okulda. Nete girmeye fırsatım olmuyo, günde 6 saat yol gidip geliyorum. Bide okul, dersler fln. Ancak uyumaya zamanım kalıyo
öhuheuhehea elektirik üretecek değil ya, gelen havayı toplar içeri basık ve geniş bi kanaldan vererek havalandırır diye düşündüm sadece aklıma oyle yattı, farklı bişiyde olabilir bilgisi olan varsa yazsın araştırıyorum bende merak ettim....
Tamam Can olay benim dediğim gibi imiş araç içi basit serinletme yöntemi, Basic cooler for beetle yazınca aşağıdaki siteyi verdi zaten anlatıyo yazılı olarak arka veya ön camda kullanılabilir diye...