Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: 1967 Microbus Deluxe Restorasyonu  (Okunma sayısı 6473 defa)

1967 Microbus Deluxe Restorasyonu
« : 10 Ağustos 2008, 12:22:11 »
Bu vasıta, geçerek iade edilen gelenekti, ve kaliteli arabanın sahibi için. Ve geç 2002 sattı. Objektif, klasik bir bakıştı, daha modern bir arabanın sürülebilirlik ve güvenilirliğiyle.
Güncel sahip, kişisel sebepler için satmalıdır, ve yardım için bize sordu!! $ 25,000'in üzerinde, yatırdı. Vasıta, tamamlamadan beri 500 milden daha az sürüldü.




1967 Volkswagen Deluxe Microbus,
* 1500+ saat profesyonel gelenek onarımı — bu bedel için o basitçe, kopyalanamaz!
* boya ve karoserin 300 saati.
* renkler, VW L380 turkuvazıdır, ve gelenek, beyaz karıştı.
* batı* parlak mavi Wolfsburg tarafından turkuvaz iç, radyo* Deluxe kırpması* sayılar (Yeni yaşlı stok) (EMPI Bugpack tarzı, çıkarılabilir)* 1967 modelin, 12 volt elektrik sistemiyle klasik erken vücut tarzı olduğu yansıt* yangın söndürücü* kaydırıcı uzatmasıdır. Her iki dünyanın en iyisi!
* asılmanın, IRS'e yükselttiği (Bağımsız)'a bak;
Asılma, Wolfgang tarafından uluslararası* ekspres yol uçucusu Transaxle'ni donatır! Modern yollar için donatılan.
* tam olarak pratik destekçi-inşa edilen 1835cc motoru, yeni Supercase, çift 40mm IDF Weber karbüratörü, 044 baş


Baştan sona sergi salonu hali. Bu, kapalı yere onarımdan beri depolandı, maxa şımarttı! Bu otobüs, bizimkinde olduğu gibi onun evinde ek olarak dikkatli olmuş olandı!
Herhangi bir yerde kesinlikle hiçbir pas değil. Biz, bu onarım için pas-olmayan bir Virginia arabasıyla başladık. Bütün orijinal paneller, el sürülmemişti. Birçok saat, boya ve karoser ve onda gerçekten gösteriler harcandı, bu otobüsün, topluiğne-düz olduğudur, ve bir ayna gibi parlaklıklar! Fotoğraflarda yansımaları çıkart.
Bu vasıta, geçen yıl bir tahsildar tarafından satın alındı, ve ek olarak bizimkinde olduğu gibi onun evinde bakıldı!
İhtiyaçlar, öyle sürülmesi için hiçbir şeyin, olmadığıdır! Bu vasıta, mekanik olarak sestir, güncel bir New York durum denetlemesi var, ve kesinlikle her şey, çalışır! Bütünüyle mekanik maddeler, her iki yeni veya onarılan orijinaldir (Kutu orijinalini yönetmek).
İç, tam olan 95%'dir, bu vasıtadan kaçırıyor olan tek madde, orta arka tezgah oturacak yeridir. Araba, olduğu gibi satılıyor, ama eğer sen, dilersen, biz, ekstra bir fiyat için senin için bir yerleştirebiliriz.
Maalesef son fotoğrafları yukarda, ve onarım atışları aşağıda, bizim, arabadan sahip olduğumuz tek şekillerdir. Daha çok, müsait olacak, ve yakında ilan etti.




Umarım faydalı olabilmişimdir.
Çeviri biraz kötü kusura bakmayın
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2008, 12:23:52 Gönderen: GLader G60 »