Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: servisler yeteri kadar deneyimlimi ?  (Okunma sayısı 4735 defa)

servisler yeteri kadar deneyimlimi ?
« : 24 Nisan 2012, 20:29:13 »
6 gün önce arabamı servise bıraktım şanzumandan ses geliyordu söküp dağıttılar şanzuman değişimine karar verdiler  bu gün aradım şanzuman değişimi olmamış debriyaj baskı balata değişmiş araba daha 2800 km de şimdi servis herhalde masraftan kaçıyor şanzuman daha pahalı olduğu için değişimden kaçtılar (araba 2 yıl garanti kapsamında) ve o gelen seste kesilmemiş azalmış hepsinde bu ses varmış servis yetkilisi kendini çok akıllı sanan köylü kurnazı arkadaşın söylediği bu ben 31 senedir direksiyon tepesindeyin her türlü aracı kullanmışımdır hemen hemen 2800 km de debriyaj değişimini aklım almıyor demekki vw hakikaten kaliteyi 0 ra indirmiş  şimdi ben yarın arabayı almak için gideceğim bir deneme sürüşü yapim durum neyi gösterecek bakıcam herhalde midem bulanacak hissediyorum.sanırım arabayı onlara bırakıp galiba yargıya baş vuracağım servis seçimi yaparken çok dikkat edin her servisin ustaları kalifiye eleman değil..
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2012, 20:33:16 Gönderen: marineexpres »

Çevrimdışı OffLineR

  • Otomobil
    2001 Range Rover & 2016 C180
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
Ynt: servisler yeteri kadar deneyimlimi ?
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2012, 20:32:59 »
Problem çözme konusunda değil belki ama problemle karşılaşınca yan çizmek konusunda çok tecrübeli.

Dilerim düzeltmişlerdir.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ynt: servisler yeteri kadar deneyimlimi ?
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2012, 20:35:48 »
haklısın yan çizme konusunda üstlerine adam yok düzeldiğini sanmıyorum yarın bakacağım.

Ynt: servisler yeteri kadar deneyimlimi ?
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2012, 01:53:52 »
ben şunu anladımki vw nin türkiyedeki kariyeri bitmiştir ne alınacak bir araba nede binilecek bir araba doğuş oto garantisinde olduğu sürece insanlarımız daha çok mağdur olacak otomotiv sektöründe vw den şikayet 2 ci sırada.ASTRA VW RENO.3 silahşörler gibiler..şikayet köşesini okuyorum hem satış politikası hemde servislerin bilgisizliği ve vurdumduymazlığı onlarca kişiyi mağdur bırakmış ve bu durum benim miğdemi çok bulandırıyor.. adalet sistemi tartışılan bir ülkede kime şikayet edeceğiz bu düztabanları.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2012, 02:04:04 Gönderen: marineexpres »

Çevrimdışı OffLineR

  • Otomobil
    2001 Range Rover & 2016 C180
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
Ynt: servisler yeteri kadar deneyimlimi ?
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2012, 07:46:03 »
Sayelerinde sıfır araba almayı düşünmüyorum hiç.
Garantisi bitmiş olsun, ben her türlü yaptırırım onu.
Yeterki Doğuş'un ustalarına mahkum kalmayayım.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ynt: servisler yeteri kadar deneyimlimi ?
« Yanıtla #5 : 25 Nisan 2012, 09:15:46 »
okuduklarıma inanamıyorum henüz sıfır bir aracın baskı balatasımı değşirimiş!!! tamam hadi fabrikadan öle geldii olabilir...ama değiştiği zaman sorun halledilmesi lazım bunların hepsi böyle dediği zaman "ahmet bey hoşgeldiniz..." değilde "oooo ameeet ağaa nabıyon laa gel bakıyım hayırdır neoldu "seviyesine düşer durum...Allah yardım etsin nediyim bazen insanlar kendi adaletlerini kendileri sağlamalı taraftarındayım ben çoğu zaman... :t

Ynt: servisler yeteri kadar deneyimlimi ?
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2012, 20:02:23 »
malesef kardeşim bende senin gibi inanamadım bugün aracı vermek için çağırdılar baskı balataya baktım baskının ortasında daire şeklinde kalın sıra sıra çubuklar var onlardan 3 tanesi dışa kavis vermiş kavrama noktasında onlar yapıyor sesi.. ses kesilmedi minimuma indi bağırdım söylendim ama kime adamlar kendi tezlerini savunuyorlar servis yetkiliside tanıdığım biri yani emin güvenilir bir insan bana ilerde hiç bir sorun çıkarmayacağını gönül rahatlığı ile binmemi söyledi zaten bir daha aynı şeyi yaşarsam o zaman daha farklı yaklaşırım olaya.

Ynt: servisler yeteri kadar deneyimlimi ?
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2012, 20:08:21 »
2 yıl garantisi var mecburen yetkili servise gitmek zorundayım ama garanti bittiği zaman işim olmaz bunlarla..doğru sanayiye ne ustalar var hemde bunların yarı fiyatına yapıyorlar..işimmi yok doğuş oto'nun insanları sömürüp kazıklama sistemine kobay olim

Ynt: servisler yeteri kadar deneyimlimi ?
« Yanıtla #8 : 17 Haziran 2012, 13:03:16 »
Volvo almadigima pisman oldum vw genin liderligi ve kalitesi dogus ve servisleri sayesinde Türkiyede bitmistir. 5 para etmez bir servis anlayisi var onlara göre arac hatasiz hep müsteri ve dış etkenler suçlu. Almanya bunu bilse heralde pazari dogustan alir. Satarken 1 lira inmez mal bu der havaya girerler sattiktan sonra ariza olunca birsürü takla atarlar. Hele jetta alacaklar iice bir düşünsün meksikada üretiliyor jetta. Alman üretiminde bu kadar hata cıkarsa meksika malini düşünemiyorum bile.
mert kaan

Çevrimdışı nakres

  • http://www.vwpasa.com/
Ynt: servisler yeteri kadar deneyimlimi ?
« Yanıtla #9 : 17 Haziran 2012, 13:59:56 »
elle tutulur usta servislerde az bulunur hale geldi işverenlerin az maaş çok iş politikaları yüzünden ....
örneğin bir serviste 10 mekaniker var ise 2  yada 3  işi iyi bilen usta vardır ..o 2-3  kişi uzun süreli çalışanlardır tazminat vs gibi durumlardan  geneli işten  atılmayı bekler :)   

  servise aracınızı bıraktığınızda işi bilmeyen biri yada işi bilmeyen at gözliklü bir ustabaşına denk geldiyseniz işiniz zordur.....

   doğuş oto olarak değerlendirme yapmaya kalkarsak  eğitime en fazla önem veren işini düzgün yapana teşvikler veren bir kurumlardandır , ama bayi sahipleri bu teşvik primlerini  kendi başarısı olarak görebiliyor ;)
  doğuş  eleman ı yetiştiriyor çeşitli durumlardan bayilerinde tutamıyor....





!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Ynt: servisler yeteri kadar deneyimlimi ?
« Yanıtla #10 : 28 Haziran 2012, 21:37:49 »
nasıl bayilerinde tutacaklar kalifiye elemanları.adama 3 kuruş maaş veriyorlar 30 kuruşluk iş yaptırırlarsa kim durur o serviste akıllı becerikli ustalar hiç kendini sömürtmüyor sanayide açıyor kendine bir servis aslanlar gibi iş yapıyor zaten doğuş otonun servis anlayışı paraya dayanıyor 2 senelik garanti bittimi hemen sanayide kendine iyi bir usta bulacaksın arabanı ona yaprıracaksın kardeşim en azından masrafı daha az iş daha güzel olur..