Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: MTV  (Okunma sayısı 2129 defa)

Çevrimdışı 06onur

  • Otomobil
    golf tsi 122ps +LPG
MTV
« : 09 Temmuz 2010, 22:03:43 »
Cardfinans 1ay erteleme ve 4taksit yapıyor bilgilerinize. Bide ziebert den bedava ozaonlama diyor nasıl bir işlem tarif edebilecek var mı?

Kampanya Detayları

Motorlu Taşıt Masrafları Artık Çocuk Oyuncağı!

CardFinans’lılar MTV ve TPC ödemelerinde 4 taksit ve 1 ay erteleme imkanından yararlanıyor. Üstelik Ziebart Boya Parlatma ve Ultra Koruma Sistemi’nden liste fiyatı üzerinden %30 indirimle, Ozonlama Yöntemi ile Dezenfeksiyon işleminden Ücretsiz faydalanıyor!

Kampanya 1 - 31 Temmuz 2010  tarihleri arasında GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ‘den CardFinans kredi kartları ile yapılacak ödemeler ve Finansbank İnternet Şubesi'nden hesaptan yapılan ödemelerde geçerlidir.  GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI üzerinden yapılan tüm tek çekim işlemlere 1 ay erteleme ve +3 taksit verilecektir.

İnternet Şubesi'nde sadece hesaptan ödeme alınacak olup, erteleme ve taksit uygulaması bu ödemelerde geçerli değildir.

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI internet adresinden kredi kartı ile veya Finansbank İnternet Şubesi'nden hesaptan yapılan ödemelerde Ziebart' tan otomobiller için ozonlama yöntemi ile dezenfeksiyon hizmeti ücretsiz olarak sağlanacak olup, tüm boya koruma sistemlerinde ise liste fiyatından %30 indirim sağlanacaktır.

Ziebart hizmetleri için uygulama tarihleri 02 Temmuz–31 Ağustos 2010 olup, Ziebart istasyonlarından telefonla randevu alınmalıdır.

Ziebart uygulaması için, ödemesini Kredi kartı ile yapan müşterilerimizin  alındı belgesini ve ödeme yapılan kredi kartını, hesaptan ödeme yapan müşterilerimizin ise ödeme dekontunu ilgili hizmet noktasına uygulama öncesinde ibraz etmeleri gerekmektedir.

FixCard ile yapılan ödemelerde erteleme uygulaması geçerli olmayıp, ödemeler 2 taksitli olarak gerçekleştirilebilecektir.

CardFinans Business kampanyaya dahil değildir.

Üye Marka, Taksit ve ParaPuan bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususunun göz önünde bulundurulmasını rica ederiz
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2010, 22:13:48 Gönderen: 06onur »
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di