teo
teo
Otomobili: Golf V 1.6 FSI Comfortline Otomatik 2004
|
 |
Lastik
: Ağustos 22, 2007, 01:45:03 ÖS |
|
Ben de bugunden itibaren bir VW Golf Mk5 1.6 FSI Comfortline sahibi olup araniza katildim. Aracin lastikleri Bridgestone B390 195/65R15 91H. 3 yillik (tam 36 aylik) ve 37 bin km kullanilmis. Jantlar orijinal alasim jantlar. Dis derinligi 5 mm ancak yanaklarda ve sirtta dikkatli bakilinca kilcal asinmalar ciplak gozle gorulebiliyor. Bu durumda lastikleri degistirmemi onerir misiniz? Onerirseniz, standart gunluk sehir ici kullanim icin hangi marka ve model onerirsiniz?
Tesekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teo
teo
|
Arkadaslar degistireceksem B390 yerine Michelin alip kafami rahat tutmam onerildi. Lastikten anlayan bir arkadasim tarafindan. ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
venom83
this is my second vehicle first is VW GOLF
|
bende üzerinde michelin geldi.Zaten şimdiye dek aldığım arabalarda gelirken özellikle michelin istedim servisle konuşup.ben baya memnunum michelenden genelde pati yapıotum ama eskime olmadı fazla virazlar ve derin s geçişlerinde beni yarı yıolda hiç bırakmadı.michelin öneririm 
|
|
|
|
|
|
her türlü golf bea yaaaa!!!!
|
|
|
schumi
schumi
Otomobili: golf 5 fsi
|
ben brigestone turanza er 300 aldım.çok memnunum lastiklerimden çok pahalıya da mal olmuyo tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
weltmeister x7
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
www.emulzer.com.tr
|
michelin primacy kullanmanı tavsiye ederim. gerek yol tutuş gerekse su tahliyesi konusunda son derece başarılı.
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
|
ramcho®
|
benim jetta V te michelin primacy lastikleri var yol tutuş bakımından her hangi bir sorun yaşamadım....10 000 km de bir rot ayarına gitmeni tavsiye ederim gökhan abi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fay78
voskaven poyo (ardanın ağzından)
Otomobili: VW POLO 1.6 HB AC
Tuna AKYÖN
|
Gökhan kasisleri hissetmemek ,güvenli bir sürüş elde etmek ayrıca pamuk gibi lastik istiyorsan Michelin derim.Fiyat olarak biraz pahalıdır ama mükemmel bir lastik olduğunun altına imzamı atarım.37000 km yapmışsın artık lastik değiştirme vaktin geldi.Hazır önümüz kışken 4 mevsim lastiklerini bi araştır derim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teo
teo
|
Bu mesaji yazdigim zamanla su an arasinda, kis oncesi 4 lastigi degistirme karari verdim. Simdi soru hangisini sececegim. Bende de michelin iyidir onyargisi var tabii ama VW de tutup bridgestone taktigina gore fabrikadan, sizlere bir sorayim dedim... Gökhan kasisleri hissetmemek ,güvenli bir sürüş elde etmek ayrıca pamuk gibi lastik istiyorsan Michelin derim.Fiyat olarak biraz pahalıdır ama mükemmel bir lastik olduğunun altına imzamı atarım.37000 km yapmışsın artık lastik değiştirme vaktin geldi.Hazır önümüz kışken 4 mevsim lastiklerini bi araştır derim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fay78
Tuna AKYÖN
|
aslında Continental kullanır vw...bunuda göz ardı etme.... Bu mesaji yazdigim zamanla su an arasinda, kis oncesi 4 lastigi degistirme karari verdim. Simdi soru hangisini sececegim. Bende de michelin iyidir onyargisi var tabii ama VW de tutup bridgestone taktigina gore fabrikadan, sizlere bir sorayim dedim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
Mesaj sayısı kısmı geri gelsin...
|
aslında Continental kullanır vw...bunuda göz ardı etme....
Bende Orjinaller Dunlop tu fabrika çıkışı.Yalnız çok fazla asfalt sesi yapıyodu orj lastikleri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fay78
Tuna AKYÖN
|
yenilerde continental eralpim... Bende Orjinaller Dunlop tu fabrika çıkışı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
Mesaj sayısı kısmı geri gelsin...
|
yenilerde continental eralpim...
Kızma abi, Saygılar...  Sen Continental diyosan öyle olsun kim dunlop dedi ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
benim jettanın kiler michelindi fabrikadan çiktiği gibi bundan önce ki bora da contiental ondan önceki bora da dunlop vardı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
www.emulzer.com.tr
|
demekki adamlar dönem dönem ihale açıyor ve uygun teklifi verenden alıyorlar lastikleri 
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
|