Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Temmuz 26, 2008, 10:05:42 ÖÖ
68415 Mesaj 3850 Konu Gönderen: 3245 Üye
Son üye: design26
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Golf  |  Golf V  |  Lastik
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gönderen Konu: Lastik (Okunma Sayısı 3740 defa)
teo
teo

Otomobili: Golf V 1.6 FSI Comfortline Otomatik 2004

Üyelik Bilgileri
Ynt: Lastik
Yanıtla #30 : Kasım 04, 2007, 11:29:33 ÖÖ

Arkadaslar lastikleri yeniledim sonunda. Michelin Alpin A3 aldim. ispanya'da eylul'un 3. haftasi uretilmis. yepyeni yani. TEM'den bir abant yapip geldim. gidiste feci yagmur vardi. frenlerle deneme firsati buldum. donuste de hizla denedim. hiz endeksi T yani 190 idi, 190'a kadar ciktim. cruise control'u da actim. ooh keyif. biraz ses oluyor o hizda, ama konforda sorun yok. karda araba cikarmiyorum (bulundugum yer nedeniyle cikaramiyorum desem daha dogru) ancak ilk kez kar lastigi kullanacagim. araba cikarabilirsem onu da denerim.

Halil Kara

Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #31 : Kasım 18, 2007, 02:12:34 ÖÖ

Arkadaslar lastikleri yeniledim sonunda. Michelin Alpin A3 aldim. ispanya'da eylul'un 3. haftasi uretilmis. yepyeni yani. TEM'den bir abant yapip geldim. gidiste feci yagmur vardi. frenlerle deneme firsati buldum. donuste de hizla denedim. hiz endeksi T yani 190 idi, 190'a kadar ciktim. cruise control'u da actim. ooh keyif. biraz ses oluyor o hizda, ama konforda sorun yok. karda araba cikarmiyorum (bulundugum yer nedeniyle cikaramiyorum desem daha dogru) ancak ilk kez kar lastigi kullanacagim. araba cikarabilirsem onu da denerim.

Hayirli olsun abicim yeni lastiklerin.Guzel bir secim yapmissin.
Ama ben halen continentalde israrliyim Cheesy
Saka bir yana insallah karda test imkanin olurda deneyimlerini bizimle paylasirsin.
Hosca kal.

yoldaş
ismail

Otomobili: golf v 1.6 FSI

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #32 : Mart 18, 2008, 11:37:56 ÖÖ

eger yoltutuşu artsın diyosan benm gibi viraşlara gözün kapalı girmek istiyosdan   brigestone 225 / 40/18 R yap arkana bakma biraz maliyetli söliiyim...  melek

kileps

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #33 : Temmuz 15, 2008, 11:05:35 ÖÖ

arkadaşlar ben de yeni lastik alacam 205/60/15 ama  marka konusun da kararsız kaldım 2001 golf comfortlıne var

Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: