Ben böyle birşey görmedim arkadaşlar golf gibi kaliteli sayılacak bi araca biniyorum hemde daha 2 yıllık ama klimanın kompresörü bozuluyor
ve bunun sebebi kullanım hatası değil. 5 tane klimacı 2 tane servise gittim hepsi aynı şeyleri sayıkladı durdu 'bu sorun golf lerde var klimanın kompresörü bozuluyor zexel marka olanlar 2 yada 3 yılda ve hatta bir yaşını doldurmamış araçlarda bile bozuluyor'.
Bu durumda benim garantim de bitik doğal olarak cepten yaptırmak zorundayım başka bir yolu yokmuş bu işin .bende araştırdım servis 1500 ytl civarında yapıp teslim ediyor . bu konuda bana yardımcı olabilecek en doğru adresi buldum orası da 650 ytl ye 1 yıl garantili sıfır servisin taktığının aynısı (denso marka)takıp tüm kontrollerini yapıp gazını mazını koyup teslim edecek. ben 1500 yerine 650 ytl ödeyeceğim için seviniyorum ama allah için bu ne rezilliktir golf 3 değişik markadan klima aldı ve bi markanın kompresörleri bozuk çıktı diye benmi ödeyeceğim bu ne biçim bi haksızlık. madem ortada böyle bi durum var zexel den aldığınız kompresör ler bozuluyo neden çağırmıyorsunuz araçları servise.koca vw ye yazıklar olsun.