ne diyim millet burda GTI tamponu takıyor yurt dışındaki insanlarda Jetta tamponu ben o sağ-sol flaşörleri seviyorum bence kalsın ama diğer arkadaşlar ne önerir bilmem hemde senin turuncuda değil beyaz olduğu için çok hoş duruyor yinede sen bilirsin
VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA
Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
Aracın en çekici yerlerdinden biri bence yandaki sinyaller.Benim bir Golf'um olsa yaptırcağım ilk şeylerden biri o.Amerikan'larda çok hoşuma gidiyor nedense.
Aracın en çekici yerlerdinden biri bence yandaki sinyaller.Benim bir Golf'um olsa yaptırcağım ilk şeylerden biri o.Amerikan'larda çok hoşuma gidiyor nedense.
al işte aynı kafa bende aynısını dedim Osman bi de arkadaşın sinyal camı turuncuda değil beyaz renk daha hoş duruyor bence iptal etmesin
Evet sinyallerin ayrı bi havası var tamponda ama orda bütün arabalarda olduğu için heralde bi esprisi kalmıyor burda olsaydı ayrı bi havası olurdu ve sökmeyi düşünmezdin bence
kesinlikle kıymete biniyor burda bi a3 geziniyor Arda da biliyor o arabayı hatta ön tamponda sinyalleri var Amerikan tampon bayılıyorum ama turuncu renk. beyaz olsa dahada güzel olur.