Golf Rölanti Ayarı page 2
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 07, 2008, 08:11:34 ÖS
73939 Mesaj 4314 Konu Gönderen: 3709 Üye
Son üye: aymet553
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Golf  |  Golf V  |  Golf Rölanti Ayarı
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: Golf Rölanti Ayarı (Okunma Sayısı 3927 defa)
Firestarter

Otomobili: Reklama gerek yok :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: Golf Rölanti Ayarı
Yanıtla #15 : Eylül 10, 2007, 11:41:03 ÖÖ

Öncelikle hoşgeldin mio. İlk mesajın bu. Kendini ve otomobilini, otomobilim bölümünde tanıtırsan seviniriz  Smiley

mio

Otomobili: Golf V 04

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #16 : Eylül 20, 2007, 12:22:56 ÖS

hala bi cvp veren yok mu Huh?

schumi
schumi

Otomobili: golf 5 fsi

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #17 : Eylül 22, 2007, 02:49:16 ÖÖ

arkadaşlar bende alakasız olcak belki ama şunu söyliiyim benim arabada tekliyodu hatta 2000 devri gçmedi kaldı.yakıt pompasında arıza var dediler.arbası tekliyenlerin haberi olsun.bide şunu sorcam 160 bazen geçmiyo araba.bazen 180 diyo.sebebi ne olabilir.bilen varsa yardımcı olsun..

weltmeister x7
34usta34

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #18 : Ekim 03, 2007, 08:59:49 ÖS

yeni model araçlarda bulunan ve eksoz emisyonunu düşürmek için kullanlan ve EGR adı verilen valf genellikle motor rolantideyken ve torka ihtiyaç duyulmadığında yanmış olan eksoz gazını tekrar motora göndererek yanma sıcaklığını, dolayısıylada azotoksit  (nox) miktarını düşürür. bu esnada aracınız rolantide çalışıor ise titremeye başlar ..

urdan1907
UMUT

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #19 : Ekim 18, 2007, 12:27:11 ÖS

Alakasız bir soru daha benden ;Araç otomatik ;sürekli düşük devirde gidiyor otomatik olduğu için..Devir düştüğünde yokuş çıkarken ben gaza yüklenmeye başlarken araç zorlandığında araçtan çıngır çıngır diye bir ses geliyor..Bu ses devir kendini toplayana kadar oluyor veçok kısa sürüyor..Şanzımandan gelen bir ses gibi geldi..Nedeni ne olabilir acaba?İçime kurt düştü de...

BODRUM...
Firestarter

Otomobili: Reklama gerek yok :)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #20 : Ekim 18, 2007, 12:31:20 ÖS

Devir düştüğünde yokuş çıkarken ben gaza yüklenmeye başlarken araç zorlandığında araçtan çıngır çıngır diye bir ses geliyor..Bu ses devir kendini toplayana kadar oluyor veçok kısa sürüyor..

O ses sübaplardan geliyor, avans vuruyor. Genelde yokuslarda yada aracın hızı düşükken, yüksek viteste gaza yüklendiğinde o sesi duyarsın. Oyle bir durumda ses gelmesi normal.

urdan1907
UMUT

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #21 : Ekim 18, 2007, 02:03:16 ÖS

O ses sübaplardan geliyor, avans vuruyor. Genelde yokuslarda yada aracın hızı düşükken, yüksek viteste gaza yüklendiğinde o sesi duyarsın. Oyle bir durumda ses gelmesi normal.

Çok sağol..Bi bakıma içime su serptin diyebilirim...

BODRUM...
mio

Otomobili: Golf V 04

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #22 : Kasım 01, 2007, 05:52:59 ÖS

yeni model araçlarda bulunan ve eksoz emisyonunu düşürmek için kullanlan ve EGR adı verilen valf genellikle motor rolantideyken ve torka ihtiyaç duyulmadığında yanmış olan eksoz gazını tekrar motora göndererek yanma sıcaklığını, dolayısıylada azotoksit  (nox) miktarını düşürür. bu esnada aracınız rolantide çalışıor ise titremeye başlar ..

yalnız bendeki durum,2 ve 3.viteslerde de oluyor,buna bi yorumunuz var mı?

endwicklung
Endwicklung

Otomobili: VW golf Mark5 Sportline 1.6 Fsi tiptronic

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #23 : Mart 10, 2008, 03:24:12 ÖÖ

Arkadaşlar selam,
Boğaz kelebeğinin temizlenmesinin ardından Vagcomdan adaptasyonunun yapılması gerek.
100 oktan benzinin arıza çıkartma olasılığı 0  35000 kmdir 100 oktan kullanıyorum, daha iyi yakıt yok fsi için.
sevgiler saygılar

iriver

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #24 : Temmuz 10, 2008, 11:32:57 ÖÖ

epc ışığı yandığında anlıyorum ki aldığım benzin kalitesiz.opetten veya po 97 oktan alıyorum ışık sönüyor 2 defa başıma geldi.

Mekatronik34

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #25 : Temmuz 24, 2008, 01:53:29 ÖÖ

merhaba arkadaslar
sizlere kısaca soyle acıklamak ısterım konuyu
golf 1.6 BGU - BSE motor kodlu araclarda rolentı 680 d/d cıvarındadır ve rolentıdekı sılkelemeler normal bır durum sakın gıdıp yazılım attırıyım bogaz kelebegı temızlıyım egr temızlıyım deyıp saga sola kurcalattırmayın aracınızı benden sıze volkswgen ustası olarak bır tavsıye

boy_of_hell_44

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #26 : Eylül 16, 2008, 02:54:22 ÖÖ

evet fsı lerde zincir var.bilginiz olsun.kalkışlarda aniden yüklenip kalmayın.
evt golf 2006 fsi modellerinde triger kayışı yerine zincir kullanmışlar zincir koparsa yolda kalırsın:)

boy_of_hell_44

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #27 : Eylül 16, 2008, 02:56:52 ÖÖ

ya size söyliyim 2006 fsi modellerinde en iyi 97 oktan arabanın benzin kapağında bile yazıyo en fazla 98 oktan ondada iyi performans verir fazla lüxünü aramaya gerek yok

syreen

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #28 : Eylül 21, 2008, 12:05:42 ÖS

baya bi önce, bir dergide okumuştum .golf test sürüşüne çıkarmışlar.aracın dejavantajlarını yazıyorlar . fazla olan motor sesi falan falan yazmışlar. bide bu rolantiye deyinmişler.araç rolantideyken motor hafif bir titreme yapıyor demişler. sanırım normal bu titreme .araç yeni iken daha fazla oluyordu veya ben alıştım artık hissetmiyorum .
bide bu benzin alırken shellden alın diyorlar . fakat aralarında çok bir fark olmadığını düşünüyorum tabi benzinliğin sahibi su katmıyorsa benzine . siz ne tavsiye ediyorsunuz

Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: