yeni model araçlarda bulunan ve eksoz emisyonunu düşürmek için kullanlan ve EGR adı verilen valf genellikle motor rolantideyken ve torka ihtiyaç duyulmadığında yanmış olan eksoz gazını tekrar motora göndererek yanma sıcaklığını, dolayısıylada azotoksit (nox) miktarını düşürür. bu esnada aracınız rolantide çalışıor ise titremeye başlar ..
Alakasız bir soru daha benden ;Araç otomatik ;sürekli düşük devirde gidiyor otomatik olduğu için..Devir düştüğünde yokuş çıkarken ben gaza yüklenmeye başlarken araç zorlandığında araçtan çıngır çıngır diye bir ses geliyor..Bu ses devir kendini toplayana kadar oluyor veçok kısa sürüyor..Şanzımandan gelen bir ses gibi geldi..Nedeni ne olabilir acaba?İçime kurt düştü de...
Devir düştüğünde yokuş çıkarken ben gaza yüklenmeye başlarken araç zorlandığında araçtan çıngır çıngır diye bir ses geliyor..Bu ses devir kendini toplayana kadar oluyor veçok kısa sürüyor..
O ses sübaplardan geliyor, avans vuruyor. Genelde yokuslarda yada aracın hızı düşükken, yüksek viteste gaza yüklendiğinde o sesi duyarsın. Oyle bir durumda ses gelmesi normal.
O ses sübaplardan geliyor, avans vuruyor. Genelde yokuslarda yada aracın hızı düşükken, yüksek viteste gaza yüklendiğinde o sesi duyarsın. Oyle bir durumda ses gelmesi normal.
Çok sağol..Bi bakıma içime su serptin diyebilirim...
yeni model araçlarda bulunan ve eksoz emisyonunu düşürmek için kullanlan ve EGR adı verilen valf genellikle motor rolantideyken ve torka ihtiyaç duyulmadığında yanmış olan eksoz gazını tekrar motora göndererek yanma sıcaklığını, dolayısıylada azotoksit (nox) miktarını düşürür. bu esnada aracınız rolantide çalışıor ise titremeye başlar ..
yalnız bendeki durum,2 ve 3.viteslerde de oluyor,buna bi yorumunuz var mı?
Arkadaşlar selam, Boğaz kelebeğinin temizlenmesinin ardından Vagcomdan adaptasyonunun yapılması gerek. 100 oktan benzinin arıza çıkartma olasılığı 0 35000 kmdir 100 oktan kullanıyorum, daha iyi yakıt yok fsi için. sevgiler saygılar
ya size söyliyim 2006 fsi modellerinde en iyi 97 oktan arabanın benzin kapağında bile yazıyo en fazla 98 oktan ondada iyi performans verir fazla lüxünü aramaya gerek yok
baya bi önce, bir dergide okumuştum .golf test sürüşüne çıkarmışlar.aracın dejavantajlarını yazıyorlar . fazla olan motor sesi falan falan yazmışlar. bide bu rolantiye deyinmişler.araç rolantideyken motor hafif bir titreme yapıyor demişler. sanırım normal bu titreme .araç yeni iken daha fazla oluyordu veya ben alıştım artık hissetmiyorum . bide bu benzin alırken shellden alın diyorlar . fakat aralarında çok bir fark olmadığını düşünüyorum tabi benzinliğin sahibi su katmıyorsa benzine . siz ne tavsiye ediyorsunuz