o zaman sen bildiğini bil ben bildiğimi biliyim ben 2005 model 350000 km yol yapmiş bir passat da ve 2001 model 420000 km yapmiş passat da turbosunda ve ya motorunda bir sorun görmüyorsam ve volkswagen bana expertiz sonucunu veriyorsa ben sağlamdır derim...
sonuç ta araç kul yapısıdır bozulabilir....bak ne güzel diyorsun garantiden değiştirdiler die turboları...bir abimizde 2006 D4d Toyota var 37000 km de kullanıcı hatası diye turboyu değiştirmiyolar buna ne diyceksin?
Ben burda hicbir markanin savunuculugunu yapmiyorum.Volkswagen de dahil.Boyle birsey de yapmam zaten.Begeniyorsam seviyorsam alirim kullaninirim gerisine karismam.Vw nin ya da baska bir markanin benim reklamima ihtiyaci yok.Oncelikle bunu belirteyim.
Evet turbo garantiden degistirildi ama nasil degistirildi?Binbir tartisma ile binbir tartisma ile.Zaten daha sonra da o servis ve showroom dan ne arac aldik ne de bir ticaret yaptik.Ben 500 bin km yapan vw araclara bindim ve kullandim.Saglamligi konusunda suphem yok.Su anda da 3 passat, 1 caravelle ve 1 volt aracimizdan memnunuz bunda herhangi bir sorun yok.
Benim demek istedigim vw araclarini bazi topiklerde oyle bir belirtiyorsunuz ki goren bambaska bir otomobil bambaska bir teknoloji bambaska bir iscilik vs... sanacak.Yoksa dedigim gibi vw araclarinin kalitesinden guvenirliginden suphem olmaz...