Silecek kolu 1 kademe yukarı kaldırıldığında yağmur sensörü devreye girer. Cama su gelmediği sürece çalışmaz. Yağmurlu havalarda hassasiyet ayarı kolun üstündeki minik analog tuşla yapılır.
Varsa, dediğim ayarda silecekler otomatik çalışır, yoksa çalışmaz.
Mesaj ve başlıklarıı küçük harflerle yazarsan sevinirim.
Cama tam olarak su gelmesiyle alakalı değil. Dikiz aynasından cama doğru çıkan bir göbek var yapışık. Oranın içinde bluunuyor sensör. Oraya su geldiği zaman silececekler çalışmaya başlıyor.
benim dikiz aynasının bağlantı sı baya kalın top gibi inanın dediğiniz gibi denemedim .o ayar düğmesinide fasılalı silişin ayarı olduğunu düşünmüştüm .yarın bi deneyelim bakalım ..
Okudum fakat sizden önce diğer arkadaş farklı birşey söylemiş hangisinin doğru olduğunu kestiremedim. Fakat iddaalı olduğunuza göre sizinkidr muhtemelen;)
Yağmur sensörü olup olmadığı konusunu öğrenmek istiyorsanız silecek kolu üstündeki analog ayarın olup olmadığına bakmak daha kolay. Çalışma mantığı konusundada, sensör bahsettiğim gibi dikiz aynasının orada bulunuyor.
Ben nasıl çalıştırıldığını söylemedim, o konuda "SPoRTeXHauST" arkadaşımızın dediği gibi silecek kolunu bir üst kademeye alıp üstündeki analog ayar seviyeleri ilede hassasiyetini ayarlayabilirsiniz.
Sensor 98 1.8 Highline da var mi? Benim silecek kolunda analog fasila ayari var ama dikizin oradaki sensorden emin degilim... bir gobek var ama sadece cam ile temasta yani o gobekten baska bir yere baglanti vs. yok...
Sensor 98 1.8 Highline da var mi? Benim silecek kolunda analog fasila ayari var ama dikizin oradaki sensorden emin degilim... bir gobek var ama sadece cam ile temasta yani o gobekten baska bir yere baglanti vs. yok...
98 model 1.8 highline.ım var. Fakat 98.lerde ne yağmur sensörü nede kendinden kararan dikiz aynası yok...