IMID
|
Eğer istanbuldaysan bostancı sanayi de oto2000 var oradan servisten daha uygun fiyata bulabilme şansın yüksek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
oto2000 Ümraniyede biliyorum ben Bostancıdada yeri var mı ?
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
SkY
|
Eğer istanbuldaysan bostancı sanayi de oto2000 var oradan servisten daha uygun fiyata bulabilme şansın yüksek
ya sorun belli çözüm belli ama ben bir türlü koşturmacadan fırsat bulup halledemedim şu kilit işini öyle kullanıyorum..Boş bir vaktimde öncelikle aksaray daki parçacılardan bir sıfır parça fiyatını almayı düşünüyorum eğer onlar baya yüksek bir fiyat söylerse oto2000 e bakıcam..
|
|
|
|
|
|
Life is easy;eat & sleep and FLY!!!
|
|
|
iyildiz
|
kapı kilidinden olduğuna emin misin? Başka bir yere gösterdin mi?
Bana sanki sol ön kapının switch'lerinde veya soketlerinde bir problem varmış gibi geldi..(Yanlış düşünüyor olabilirim, sadece bence başka bir servisten daha fikir al derim..)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
Bahse girerim %99 sol kapı switch'i bozulmuştur.  Kendimden çok emin konuştum ama neyse 
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
SkY
|
Bahse girerim %99 sol kapı switch'i bozulmuştur.  Kendimden çok emin konuştum ama neyse  yok yok doğru tahmin:) bozuk olan o ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
Kendime bayılıyorum ya? %99 dedim %1 resil olma payı bıraktım, Herseyide bilecek değilim ya sadece Volkswagen Hastasıyım o kadar.
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
SkY
|
Kendime bayılıyorum ya? %99 dedim %1 resil olma payı bıraktım, Herseyide bilecek değilim ya sadece Volkswagen Hastasıyım o kadar.
bu sorun zaten klasik vw sorunuymuş..her duyan direk aynı tepkiyi veriyor zatenn:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyildiz
|
bu sorun zaten klasik vw sorunuymuş..her duyan direk aynı tepkiyi veriyor zatenn:)
Golf IV lerin sol ön kapı kilitlerinde problem olduğunu duymuştum. Ama bu senin durumu daha önce duymadım, sadece mantık yürütmüştüm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noscuta
noscuta
Otomobili: vw golf ıv comfortlıne
|
sky aynı sorun bendede vardı servıse gıttım kapının dılınde pltın dıye bı zımbırtı varmıs onla alakalı bı sorunmus yaptılar 150 ytl ye nedenıde arabayı yıkatırken o tazzıklı suyu kapının içine tutuyolarla o yapıyo o platın ıslanınca bozulurmuş.gecmıs olsun
|
|
|
|
|
|
bende vw yım...
|
|
|
GLader G60
AhMeTH61
Otomobili: Doğan SLK 1.6
|
abi çok hata yapmışsınız bizim bora comfortline de aynı sorun vardı servise gittik 250 ytl dedi kilit değişecek falan...sanayiye gittik işinin ehli bi ustaya camdada bi sorun vardı o dahil hepsini yaptı 60 ytl verdik şu an hiçbir sorun yok..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as5338
zafer
|
slm bended de o sorun vardı birde farların sesli ikazı çalışmıyordu ilkin ışıklı ikaz çalışmaya başladı sonra sesli ikaz fakat şu an sesli ikaz tekrar çalışmamaya başladı. büyük bir bihtimalle temassızlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yellow_driver
GREY GOLF 4
Otomobili: vw golf 4
|
arkadaşlar aynı sorun benim sağ ön kapıda da var. ustamın dediğine göre kilidin içinde bir platin var ve devreyi o tamamlıyor. kilitle bütün halde ve tamiri yok. yenisi dediğin fiyat. benim usta kasko firmaları ile de çalışıyor ve pert bir araç bekliyorum anlicanız. kazasız belasız günler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acilsifalar
DaYwAlKeR
Otomobili: 2001 golf IV comfortline
|
ben bu gün yaptırdım elektrikciye. kiliti söktü tamir etti taktı.ışıklarda yanıyor kilitte çalısıyor problem yok yalnız aynı sorun bagajdada vardı onuda söktü usta, onun parcası değişmesi lazımmıs tamir olmadı sonra halledeceğiz artık
|
|
|
|
|
|
yaşanmıyor gülüm sensiz yaşanmıyor
|
|
|
as5338
zafer