1.8 Turbo, 1.8 den az yakıyor.
ancak 1.8 in 1.6 ile aynı yakması mümkün değil, kitapçıktaki verilere baktığınızda bunun böyle olduğunu görürsünüz. Şehir içi yakıt olayı şehirden şehire değişir, bu yüzden aynı yakıyormuş gibi görünebilir, ancak aynı şartlar altında kullanılırsa 1.8 in 1.6 8V ile bile aynı yakması imkansız.
1.8 in 0-100 hızlanması 1.6 dan sadece 1sn daha iyi. bu sanırım az çok fikir verir.
dolayısıyla performans için alacaksam ben kesinlikle 1.8T alırdım,
onun haricinde 1.6 comfortline genel olarak her yönden avantajlı.
ancak 1.8 in 1.6 ile aynı yakması mümkün değil, kitapçıktaki verilere baktığınızda bunun böyle olduğunu görürsünüz. Şehir içi yakıt olayı şehirden şehire değişir, bu yüzden aynı yakıyormuş gibi görünebilir, ancak aynı şartlar altında kullanılırsa 1.8 in 1.6 8V ile bile aynı yakması imkansız.
1.8 in 0-100 hızlanması 1.6 dan sadece 1sn daha iyi. bu sanırım az çok fikir verir.
dolayısıyla performans için alacaksam ben kesinlikle 1.8T alırdım,
onun haricinde 1.6 comfortline genel olarak her yönden avantajlı.

Aynısını yazmıştım yukarda
Ayrıca 1.8 turbo veya atmosferik neyse, 1.6'dan daha rahat çalışır ve daha az gazla aynı hızlara ulaşırsın. Haa basmak istersen de daha sağlam gider tabi
Ben motorda her zaman büyüğü, mümkünse turboyu tercih ederim. Zaten benzinin hesabını yapacaksan al 1.6 taktır sıralı lpg max 3000 rpm ile git
Yok diyosan ki bastığım zaman gitsin o zaman 1.8 turbodan şaşma

1.9 TDI (148 hp)