psh
Otomobili: 2002
|
Merhaba arkadaşlar 205-45-17 jant lastik alıp 2002 aracıma taktırmak istiyorum bir sey takılıyor aklıma acaba yay almama gerek kalırmı???suandaki ebatlar 205-55-16 yani demek istediğim 4-5 kişi arabaya binince camurluklara sürterme ihtimali varmı fikir almak istedim yardımcı olursanız....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
www.emulzer.com.tr
|
hocam kusura bakmada mesajdan pek birşey anlayadım. aracın nedir? audimi? avatardaki derken ne demek istedin. biraz daha anlaşılır şekilde düzenlersen sevinirim
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
psh
|
pardon baba ben niyetliyim bugün de audi olsa audi sayfasına yazardım her neyse önemli diil jantlar a8 jantı diye gecıyor bılıyorum benım aracım 2002 golf mk4 yanı ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
sürter.yay ve amortisör le daha da beter sürter...
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
@psh_17 sürtmez arkadaşm ama sürttürebilirsinde.aynı janttan mk4 e 18" takan vardı bahsetmiştim sanırım daha öncede ama bulamadım elemanı.satıyordu yaz başlarında aracını.... bakıcaksın işte zaten mk4 orjinalde 16" jantlar çıkıyor 2002 comfortlarda
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Golf'lerin çamurluk ağız yapılarından dolayı sürtme yapacağını sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Noxar
Otomobili: Golf IV (2003)
|
45 yanak atarsan sorun yaratacağını düşünmüyorum.lastikçiler anlıyor zaten bu işten 18" lik jant bile atan var golf'e.benm aracımdada 17" ac jant var 45 yanak herhangi bi sorn cıkartmadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SkY
|
225-45-17 ve 225-40-18 ebadları 35 mm lik yayla sürtme yapmaz..kendim kullanıyorum çünkü..ama jantın offset değeri çok önemli burda..yanlış et değeri ile sürtme olabilir..
|
|
|
|
|
|
Life is easy;eat & sleep and FLY!!!
|
|
|
psh
|
saolun beyler simdi 45 yanagın cukurlarda yarılma riski nedir bide ben ince yanak lastiklerde yanakları sertleitrilmiş lastikler varmıs diye duydum zart zurt yerlerde yarılmaz herlade bu 45 yanak lastıkler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
mk1 cabrio
|
215/45/18 spor helezonlu bora da 4 kişi binince sürtme yapıo.siz hesaplayın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
mk1 cabrio
|
16 alıcaksan hiç alma.çünkü anladığım kadarıyla görüntü için yapıosun,16 hiç belli etmez arabada kendini 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Arkadaş 17 takıcak sanırım.  A8'i 18 gibi okudun sanırım Cihan. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
psh
|
evet ya 16 diyordum ama bundan farkı olmuycak dedim sonra 17 ideal dedim kısmetse bi ara alıcam iyice fikir sahibi olmak --ıstedım saolsun herkes yardımcı oldum anladıgm 17-45-205 yaysız surtme yapmadan kullanabılırım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
THe_ONe
KonyaTuning.Com
Otomobili: 04 GOLF TDI+05 GOLF TİP. FSI
|
215-45-17 35mm lik yayla hiç bir sey olmaz yaysız da olur ama goruntu daha guzel olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
psh
|
aslında dediğin gibi daha güzel olur ama arabayı yanlız kullnamıyorum artı birde yakıtında önemi var benim için artı cekişte düşer 17-45-205 ideal cok fazla abartmamak gerek türkiye burası yollar ve yakıt fiyatları malüm:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|