sendeki 4300k beyaz yanmadığı için fazla görüş sıkıntısı çekmezsin. ampülün üzerindeki mavi boya ışığı kırıyo ve performansı sarı ampüle göre özellikle yağmurlu havada bence çok kötü. alacaksanız bende philipsi tavsiye ederim ama xenon gibi olacağını sanmayın nihayetinde halojen bir ampül. 80 90 lira bence halojen bi ampül için çok para bence durum müsaitse xenon daha mantıklı gibi geliyor.
4300K beyaz isiktir.5000K ise gun isigidir.Daha beyazdir ve tam da sinirdadir.5000K dan sonrasi mavimsi isik vermeye baslar.6000K xenon gorus acisindan bence en iyisidir.8000K artik tamamen mavimsi isik verir.Her ne kadar araci gorsel olarak guzel gostersede yolu aydinlatma olarak 6000K ya gore bence daha kotu.

Xenon far tabi ki de normal beyaz far ampullerine gore daha iyi bir performans verir, daha iyi parlaklik saglar.Benim katilmadigim nokta yagmurlu havalarda beyaz far ampullerinin normal orjinal sari halojen ampullerine gore daha kotu aydinlatma saglamasi demeleridir.Bence yagmurda gayet guzel aydinlatma sagliyor.Tabi xenon kadar basarili degil.Sanayide satilan 10-20 liralik cin mali beyaz far ampullerinden uzak durunuz.Butceniz yeterliyse xenon yeterli degilse Philips yada Osram beyaz far ampulleri alabilirsiniz.