S.a Araniza Yeni KAtiLdim!!! page 2
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ağustos 29, 2008, 11:32:43 ÖS
70030 Mesaj 4081 Konu Gönderen: 3394 Üye
Son üye: mozbaykus
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Golf  |  Golf IV  |  S.a Araniza Yeni KAtiLdim!!!
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: S.a Araniza Yeni KAtiLdim!!! (Okunma Sayısı 1112 defa)
emirhan
emirhan

Otomobili: vento

Üyelik Bilgileri
Ynt: S.a Araniza Yeni KAtiLdim!!!
Yanıtla #15 : Mart 21, 2008, 09:11:50 ÖS

a.s kardeş hoş geldin stoplar cok hoşuma gitti jant konusunda eralp abi haklı sivaslısın heralde sivasın neresindensin bende sivaslıyım Smiley Roll Eyes

yaklaşma toz olursun geçme pişman olursun

concrete
...DönnİsS...

Otomobili: Delikli nane 1.4 :)

1.4 16v

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #16 : Mart 21, 2008, 09:56:09 ÖS

herşeye ramen o bir golf Smiley aramıza hoş geldin kardeşim allah kazasız belasıs sürüşler nasip etsin... ama sanki jantlara bi iyilik bulsan daha mı hoş olur acep  Wink

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...
Firestarter

Otomobili: Reklama gerek yok :)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #17 : Mart 21, 2008, 10:10:55 ÖS

Hoşgeldin. Allah kaza vermesin. Aslında jantlar o kadar da kötü durmuyor, onu kötü gösteren lastikler ve aracın yüksek olması.

adige46

Otomobili: Golf IV 1.8Hıghlıne 20V

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #18 : Mart 21, 2008, 11:37:30 ÖS

a.s kardeş.hoş geldin sefa getirdin.allah kaza bela vermesin.arkadaşlar sizlerede bir çift sözüm olacak.bu ne şiddetle eleştiri anlayamadım.arkadaş selam vererek aramıza katılıyor sizlerse arabayı eleştiri moduna geçiyorsunuz.ikincisi zevkler tartışılmaz.dikkat ederseniz( örnek jantlar konusunda) türlü görüşler var.herkesin zevki aynı olacak diye birkaide yok bence.saygılar.tekrar hoşgeldin kardeş. :tamamdir

can mete
06-GU-777

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #19 : Mart 22, 2008, 01:00:38 ÖÖ

a.s kardeş.hoş geldin sefa getirdin.allah kaza bela vermesin.arkadaşlar sizlerede bir çift sözüm olacak.bu ne şiddetle eleştiri anlayamadım.arkadaş selam vererek aramıza katılıyor sizlerse arabayı eleştiri moduna geçiyorsunuz.ikincisi zevkler tartışılmaz.dikkat ederseniz( örnek jantlar konusunda) türlü görüşler var.herkesin zevki aynı olacak diye birkaide yok bence.saygılar.tekrar hoşgeldin kardeş. :tamamdir
   kardeşim kızmana gerek yokki zaten burdaki amaç herkesin fikrini sorup öğrenmek mesela benim arabama baktıysan bi çok kişi negatif yorum yaptı ama ben neden öle diyonuz demedim çünkü eleştirilere açık olmamız gerekiyo..  bence alınmamamız gerekir..

DisCoNNeCT
DisCoNNeCT

Otomobili: Golf 4

HAyati Ya Standart YaşarSin Yada ModifiyeLi!!!

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #20 : Haziran 02, 2008, 10:38:35 ÖÖ

arac satiLdi arkadaşlar bakalım ne alacagım 1998 model 21 mılyara satıldı sanırım Golf 2004 alacagım yıne ama tam  belı değiL golf ten vaz gecemıyorum belkı yenı kasası da olabılır ama Benzınlı

Hayatti Ya Standart YaŞarsin Yada ModifiyeLi......
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: