uqur
uqur
Otomobili: golf 4
|
S.a arkadaşlar 99 comf. golfüm var ve motor yatak sardı bilgileriniz ve önerililerinize ihtiyacım var. Öncelikle olayı kısaca özetleyim.Arabanın karterini taşa vurdum karter delindi ve yaklaşık yarım saat sonra farkettim ve buna rağmen arabayı yaklaşık 5 km kullandım sonra motor sesi değişince stop ettim ve çekici çağırdım sanayiye çektim arabayı.Bana sanayide söylenen motorun yatak sardığı ve krankın yatağının kırıldığı eğer krank taşlanırsa maliyet 1250 1500 civarlarında eğer taşlanmaz değişirse maliyet 2000 2250 civarlarında tutucak.Bu krank denilen şeyin sıfırını bulmam mümkün değilmiş temin edebileceğim bir yer varmı yan sanayisine 700 ytl dediler.ben bunu temin edebilirsem gerisi pek önem değil sekmen karter falan yani yardımcı olursanız memnun olurum.saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
krank mili değil mi?bulunur kardeşim hurdacılarda vardır 0 ı yoksa.
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls;)
|
|
|
uqur
uqur
Otomobili: golf 4
|
ben çalışıyorum dükkandan pek çıkma şansım olmuyor malum eğer bildiğiniz bi hurdacı adresi varsa ankara bolu düzce zonguldak bi gün gidip alma şansım olur çünkü ben taşlanma değilde hurda bi arabadan çıkan tamir görmemiş bi krank istiyorum.arabayıda alalı 1 ay kadar oldu aldığım günün ertesi günü çamurluğa sürttüler ve bu olay oldu.Olanlardan sonra değiştirmeyi düşünüyorum ama vwden memnun kaldım 2004 golf düşünüyorum.tşkler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
sitede yazıo hurdacı servis ve tamirci adresleri 
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls;)
|
|
|
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: VW Golf mk IV - 1.8 20v Highline 2k - 125hp
Pre-tuned in Deutschland :)
|
Geçmiş olsun diyelim 
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
can mete
06-GU-777
|
öncelikle geçmiş olsun üzüldüm vallahi.. ankaradaysan ostimdeki hurdacılardan kesinlikle temin edebilirsin.. ankarada önereceğim özel serwisde var..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dişçi_ilker
ilker topcu
Otomobili: 2003 golf IV-1,6 16v
....GLeAKaN....
|
bilader geçmiş olsun... 
|
|
|
|
|
|
aldanma masum gülüşüme,bi bakmışsın kitlemişim dönüşüne:)))
|
|
|
OZGUR.K
Otomobili: Golf II TD
|
Ankara Yıldız Sanayii oto hurdacılarında vardır mutlaka. Yıldız Sanayii-Ostim . Bi de İvedik var. Mutlaka bulursun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
Otomobili: VW GOLF
FOREVER YOUNG
|
geçmiş olsun kardeşim. golf 4ün karteri hepimizi korkutuyor. koruması olmadığı gibi birde karter kapağının alümünyum olması böyle çabuk delinmesine sebep oluyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
yan sanayı dedıklerı krankın markası ne? bunu ogrenıp yazarsan o markaya gorede bı yorum yapabılırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as5338
zafer
|
geçmiş olsun kardeşim istanbulda oto2000 diyorlardı arkadaşlar internetten bir bak bakalım belki vardı web sayfası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as5338
zafer
|
http://www.oto2000.net/evet bu da net adresi bir bak ve konuş arkadaşlar burası hakkında olumlu yorumlar yapmışlardı tekrar geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
Başın sağolsun Tuna abim...
|
http://www.oto2000.net/evet bu da net adresi bir bak ve konuş arkadaşlar burası hakkında olumlu yorumlar yapmışlardı tekrar geçmiş olsun  kaskodan alma imkanında yok değil mi olay basına geldigi gibi bi tutanak yapsaydın iyi olurdu vurdugun halde devam edince kaskodan alamazsınz galiba oguz daha ii sini bilir
|
|
|
|
|
|
15 Ay 459 gün 11016 saat 660.960 dakika 39.657.000 saniye
askerlik geldi......
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
|
|
|
acarkan
|
geçmiş olsun arkadaş gerçekten zor bir durum ama Allah korusun tüm golf sürücülerinin böyle bir riski var diğer araçlara göre bu yüzden hep dikkatli olmalıyız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eFsAnEGOlföLMez
Otomobili: VW golf 4
|
kardeş geçmiş özellikle tavisye ediyorum ankara gitmeni kesin vardır hem yakınsın kolay gelsin ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|